Ai aflat că eşti înşelată? Nu te grăbi să spui celor din jur ceea ce ţi se întâmplă

nuuu.jpg

Ai aflat că eşti înşelată
O reacție frecventă este aceea de a spune lumii cât de nedreptățită și jignită ai fost
foto: 123RF

Una dintre cele mai neplăcute situaţii în care te poţi afla în viaţă este să afli că ai fost înşelată. Dacă ai trecut prin aceste momente, probabil ştii deja câtă furie, tristeţe şi durere poate fi acumulată la aflarea acestui lucru, mai ales dacă simţeai că partenerul tău este cea mai importantă persoană pentru tine. Oricât de dezamăgită ai fi după acest episod, nu te grăbi să le spui tuturor ceea ce ţi se întâmplă.

O reacție frecventă este aceea de a spune lumii cât de nedreptățită și jignită ai fost. O asemenea stare te determină să ceri celor din jur să îți ia partea și să se alieze cu tine împotriva celui care ți-a făcut atâta rău.

Cu toții avem nevoie de sprijin, dar încearcă să nu dai fuga imediat la prieteni sau cunoștințe. Ai nevoie să procesezi ceea ce se întâmplă în relația ta și poți ajunge să regreți faptul că ai informat pe toată lumea.

Multe cupluri își revin după un astfel de episod și un procent considerabil ajunge să aibă o relație de cuplu mai puternică. Ai nevoie de sprijin, asta este cert, dar alege o persoană sau două, cărora de regulă ai încredere să le povestești lucruri intime din viața ta. Celorlalți le poți spune după ce ai decis ce urmează să faci.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1