Află dacă iubitul tău are sentimente pentru tine! Mici amănunte la care poţi fi atentă

amanunte.jpg

Află iubitul tău sentimente pentru tine
Atunci când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează
foto: 123RF

Fiecare femeie s-a întrebat, cel puţin o dată, dacă bărbatul cu care convieţuieşte are sentimente reale pentru ea. Din fericire, există mici amănunte la care poţi fi atentă pentru a vedea dacă ceea ce simte pentru tine este real.

Bărbaţii sunt recunoscuţi pentru faptul că nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele faţă de o femeie. Iar acest lucru se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el.

Există, totuşi, anumite lucruri pe care un tip îndrăgostit le face în intimitate şi care arată clar că intenţiile lui sunt serioase. Atunci când eşti cu un bărbat în pat, îţi vei da seama cu uşurinţă dacă este îndrăgostit tine după felul în care te tratează. Este tandru, grijuliu şi este mult mai interesat de plăcerea ta decât a lui.

Comportamentul lui poate fi destul de neclar în alte situaţii, însă în momentele intime intenţiile sunt mult mai greu de ascuns. În plus, dacă i s-au aprins călcâiele după tine, va aştepta cu nerăbdare minutele de după în care staţi îmbrăţişaţi şi vorbiţi despre orice. Acele momente de apropiere sunt un indiciu clar că ţine la tine şi vrea să împărţiţi totul, nu doar clipele senzaţionale din dormitor.

Loading...
 
 

Citește și

 • motive pentru care femeile refuza sexul anal

  Există o vorbă în popor care spune că niciodată nu ştii cu cine dormi în pat. Fără să aibă nici cea mai mică bănuială, multe femei trăiesc alături de bărbaţi obsedaţi sexuali.

 • Problema sexuală avectează viaţa intimă simptomele?

  Problemele de ordin sexual sunt numite în limbaj medical disfuncții sexuale. O problemă sexuală apare în momentul în care simţi că partidele de sex nu te mai satisfac ca înainte şi începi să îţi pierzi interesul pentru plăcerea în doi. Începi să suferi de o disfuncţie sexuală atunci când nu te exciţi, penetrarea şi actul sexual sunt dureroase sau nu poţi să ai orgasm.

 • Infecţiile care pot duce la apariția durerii în timpul sexului

  Ultimul lucru pe care şi-l doresc femeile este să simtă durere în timpul sexului. Din păcate, acestă problemă e din ce în ce mai întâlnită, însă multe dintre reprezentantele sexului nu acordă importanţă acestui aspect, lucru care le poate pune în pericol sănătatea. Iată o posibilă cauză care poate determina apariţia durerii în momentul intim.

 • durere în timpul sexului lubrifierea insuficientă cauză

  Se întâmplă, din diverse motive, ca vaginul şi pereţii săi să nu mai fie capabili să se lubrifieze natural pentru a permite o desfăşurare armonioasă şi satisfăcătoare a actului sexual. Din păcate, această situaţie poate transforma momentul intim într-un adevărat calvar pentru femeie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1