Află ce nu ar trebui să faci imediat după o despărţire!

despartire.jpg

Află nu ar trebui să faci imediat după o despărţire
După un divorţ, nu explora încă posibilitatea unei noi relaţii
foto: 123RF

Mai devreme sau mai târziu, toată lumea trece printr-o despărţire. Indiferent de ce parte de afli, nu are cum să fie uşor, însă felul în care gestionezi situaţia te poate face să depăşeşti acest moment. Află ce nu ar trebui să faci imediat după ce te desparţi de persoana pe care ai iubit-o.

După o relaţie eşuată, cel mai greu este să depăşeşti suferinţa provocată de despărţirea de fostul partener. Aşa că, până nu treci peste această perioadă delicată din viaţa ta, nu explora încă posibilitatea unei noi relaţii. Acordă-ți un timp în care să poți suferi și în care să-ți concentrezi atenția, energia și efortul pe sentimentele și pe vindecarea ta.

Așadar, înainte de a începe o nouă relație, asigură-te că ai încheiat-o (mental) pe anterioara. Ai putea fi tentată să te arunci rapid într-o nouă relație, fie pentru a-ți pansa orgoliul rănit (în cazul în care ai fost părăsită sau înșelată), fie din nevoia de validare (dacă fostul soț nu-ți mai arăta admirație în ultimul timp).

Întotdeauna e necesară o perioadă, în care să fii singură, pentru a-ți reveni dintr-o relație eșuată. Înainte de a începe o nouă relație, trebuie să ne simțim bine mental și emoțional cu locul în care ne aflăm.

 

Loading...

Citește și

 • Spaţiul personal în cuplu este o necesitate, o nevoie esenţială

  Spaţiul personal într-o relaţie de cuplu este o necesitate pentru ambii parteneri. Este una din nevoile omului şi este ideal ca fiecare să funcţioneze şi în alte zone ale vieţii: să meargă la serviciu, să construiească relaţii de colegialitate, să petreacă timp cu sine, desfăşurând activităţi care îi fac plăcere.

 • Secrete pe care bărbaţii le ascund de femei

  Unii bărbaţi au secretele lor bine păzite pe care ar prefera să le ţină departe de firea curioasă a femeii. Fac acest lucru nu din cauză că ar fi nişte mincinoşi, ci pur şi simplu pentru a nu răni sentimentele persoanei de lângă ei. Iată, aşadar, câteva secrete pe care nu le vei auzi niciodată ieşind din gura iubitului tău.

 • Secretul sexual al femeilor orgasm

  Secretul sexual al femeilor are doar câțiva centimetri care stimulaţi le poate duce pe doamne în al nouălea cer. Evident, vorbim despre clitoris.

 • Ce poate declanşa sentimentul de gelozie în relaţie de cuplu

  Sentimentul de gelozie este declanşat de lipsa de încredere în sine şi de nesiguranţa relaţiei. Dacă ţi-e teamă că vei fi respinsă sau părăsită de cel de lângă tine, automat vei simţi nevoia să preiei controlul asupra situaţiei. În timp, însă, gelozia duce la dezvoltarea unui comportament agresiv faţă de partener, vrei să ştii tot timpul ce face, simţi nevoia să te caute din ce în ce mai des şi nu crezi că e potrivit să iasă doar cu prietenii lui.