Află ce nu ar trebui să accepţi niciodată iubitului tău

schimbat.jpg

Află ce nu ar trebui să accepţi niciodată iubitului
Când eşti implicată într-o relaţie nu ar trebui să te schimbi, să renunţi la aspirațiile, bucuriile, micile plăceri și scopurile tale, doar pentru că aşa vrea iubitul tău
foto: 123RF

Când un bărbat se îndrăgosteşte şi te alege să-i fii alături, va trebui să te accepte exact așa cum ești fără să încerce să schimbe ceva la tine.

Dacă îți spune că ar trebui să schimbi ceva la tine doar pentru că aşa vrea el, poate ar fi cazul să te gândești de două ori înainte de a continua relația. E esențial să medidezi la asta imediat ce simți că lucrurile scapă de sub control, astfel  nu faci decât să îngreunezi situaţia şi mai mult.

Când eşti implicată într-o relaţie nu ar trebui să te schimbi, să renunţi  la aspirațiile, bucuriile, micile plăceri și scopurile tale, doar pentru că aşa vrea iubitul tău. Un bărbat care te iubește cu adevărat te acceptă aşa cum eşti, are grijă să te susțină, să se implice alături de tine și să se bucure pentru fiecare reușită a ta!

Dacă nu se întâmplă așa, ar trebui să te gândești încă o dată de ce mai ești într-o relație cu un astfel de om și unde crezi că veți ajunge. Nu există nimic care să-l scuze atunci când vrea să te schimbe şi să te tragă înapoi!

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • Partenerul refuză să mai facă sex cu tine

  Când partenerul nu îşi mai doreşte să facă sex cu tine, e normal să te simţi singură şi abandonată. Totuşi, în această situaţie, nu adopta o atitudine critică şi nu fii cicălitoare sau agresivă, aşa nu faci decât să îl îndepărtezi şi mai tare. Încearcă să îl convingi să apeleze la un specialist şi să adopte un stil de viaţă sănătos. Grija faţă de celâlalt, comunicarea şi activităţile făcute în cuplu pot să reaprindă văpaia şi să garanteze nopţi fierbinţi în dormitor.

 • Până unde putem merge compromisul relaţia cuplu

  Dacă vrei ca relaţia în care eşti implicat să funcţioneze trebuie să şi oferi, nu numai să primeşti. Problemele apar în momentul în care unul dintre parteneri simte că primeşte prea puţin în schimbul a ceea ce face pentru consoarta sa, iar această inechitate va afecta mai devreme sau mai târziu relaţia.

 • Cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei

  Criza vârstei mijlocii este, se pare, cea mai nefericită perioadă a vieţii unei femei. Ea se manifestă prin depresie, pesimism, pierderea încrederii în sine, deregleri de somn şi nu în ultimul rând, modificări ale greutăţii corporale.

 • Factori responsabili scăderea calităţii actelor sexuale bărbaţi

  Sunt o serie întreagă de factori din viaţa de zi cu zi care pot influenţa negativ calitatea actelor sexuale la bărbaţi. Este vorba de stres, oboseală, griji, regim alimentar, lipsa timpului liber. Lăsând la o parte aceşti factori, tot în cazul bărbaţilor se mai adăugă o problemă a cărei consecinţe se manifestă atât în plan fizic, cât şi psihic: disfuncţiile erectile.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1