Află ce îşi doreşte orice bărbat de la o partidă de sex

implicare.jpg

barbat doreste partida sex
Orice bărbat îndrăgostit şi topit după iubita sa, cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste
foto:123RF

Ai o relaţie cu un bărbat care te împlineşte, cu care ştii că poţi discuta orice şi poţi experimenta cele mai picante fantezii. Totuşi, nu de puţine ori ai avut senzaţia că partenerul tău nu a fost pe deplin satisfăcut de partidele voastre de amor sau că şi-ar fi dorit ceva mai mult. Ei bine, în articolul de mai jos vei afla ce îşi doreşte un bărbat cel mai mult de la actul sexual.

Implicare 100% din partea partenerei

Orice bărbat îndrăgostit şi topit după iubita sa, cu siguranţă va fi implicat trup şi suflet de fiecare dată când face dragoste. Însă oricât de mult te-ar dori, are nevoie de confirmări şi răspunsuri din partea ta, pentru a se putea simţi bine. Chiar dacă eşti mai leneşă şi îţi plac poziţiile în care tu nu trebuie să te mişti prea mult, îi poţi arăta iubitului că te simţi bine şi că se mişcă grozav. De asemenea, partenerului tău îi va plăcea să îl ghidezi discret către locurile care îţi provoacă plăcere, să îi indici ritmul în care îţi doreşti să se mişte şi, măcar uneori, să preiei tu controlul, să îl domini.

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1