Află ce îl sperie cel mai mult pe un bărbat în timpul unei partide de sex

satisfactie.jpg

ce sperie mai mult bărbat timpul partide de sex
Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se poate confrunta partenerul de viaţă este teama de a eşua în a te aduce pe culmile orgasmului
foto: 123RF

Chiar dacă vor să pară “armăsari”, bărbaţii se confruntă aproximativ cu aceleaşi temeri şi probleme ca şi femeile, când vine vorba de intimitatea în cuplu. Din dorinţa de a oferi cât mai multă plăcere partenerelor, reprezentanţii sexului puternic se pot inhiba şi pot să aibă probleme în a se excita şi a performa corespunzător între cearceafuri. Află ce îl sperie cel mai mult pe un bărbat în timpul unei partide de sex.

Că va ejacula prea repede

Problemele de erecţie şi ejaculare precoce sunt cele care dau mari bătăi de cap bărbaţilor în timpul partidelor de sex. Este posibil ca iubitul tău să se concentreze atât de mult pe aceste lucruri, încât să nu reuşească să ducă până la capăt actul sexual.

Că va eşua în a te aduce la orgasm

Una dintre cele mai frecvente probleme cu care se poate confrunta partenerul de viaţă este teama de a eşua în a te aduce pe culmile orgasmului. Această temere provine dintr-o nesiguranţă de sine a acestuia, dar şi din lipsa unei comunicări adecvate în cuplu. Dacă veţi discuta ce place şi ce nu fiecăruia în pat, iubitul tău ar putea scăpa de aceste frici şi vă veţi bucura mai mult unul de celălalt în timpul sexului.

Lipsa implicări emoţionale

În cazul în care relaţia este la început de drum, nu există o implicare emoţională a partenerilor în cuplu, lucru care poate duce la numeroase probleme în intimitate. Cu cât relaţia emoţională este mai puternică, cu atât sexul este mai bun. Este şi motivul pentru care iubitul tău ar putea manifesta ceva dificultăţi în pat.

Lipsa de implicare şi iniţiativă a partenerei

Dacă relaţia devine monotonă, iar partenera nu face nimic pentru a prelua iniţiativa în pat şi pentru a condimenta viaţa sexuală, iubitul va începe să îşi facă probleme. Se va întreba dacă nu cumva este el de vină pentru atitudinea ta delăsătoare în pat, ceea ce îl poate împiedica să obţină satisfacţii sexuale.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • alimente afrodisiace

  Chiar dacă activitatea intimă reprezintă o parte importantă în viaţa oricărui cuplu totuşi, când o relaţie, care se vrea a fi serioasă, ajunge să fie bazată doar pe sex sunt şanse ca viitorul ei să nu mai existe.

 • Comportamente ale femeilor alungă potenţialii parteneri

  Cei mai mulţi bărbaţi atunci când intră într-o relaţie nu agreează anumite comportamente tipic feminine. De exemplu, gelozia dusă la extrem, curiozitatea exagerată şi vorbitul non-stop sunt lucruri care nu sunt tocmai pe placul lor. Specialiştii în terapia de cuplu au identificat câteva situaţii care îi îndepărtează pe reprezentanţii sexului puternic de partenerele de viaţă. Iată ce acuză bărbaţii de obicei:

 • tipuri de penis

  Penisul este organul cu care reprezrentanţii sexului frumos se mândresc, pentru că acesta este, în viziunea lor dovada masculinităţii. Poate avea diverse forme şi dimensiuni în funcţie de cât de darnică a fost Mama Natură. Iată câteva dintre cele mai cunoscute tipuri de penis pe care le poţi întâlni şi ce poate să facă fiecare.

 • jucaria sexuala viata intima cupluri moderne

  Vibratorul este cea mai cunoscută şi cea mai folosită jucărie sexuală. Chiar dacă în continuare îşi are un loc pe lista subiectelor de discuţii tabu, nu are nimeni dreptul să vă judece dacă v-aţi gândit să vă achiziţionaţi una.