Află care sunt greşelile de care trebuie să te fereşti când intri într-o relaţie nouă

Cuplu.jpeg

Cuplu
Nicio relație nu este perfectă, secretul este să știți să treceți peste obstacole
Foto: Shutterstock

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

Când intri într-o relație nouă, nu este indicat să aduci în discuție trecutul. Nu vei face decât să vă îndepărtați unul de altul și să vă certați. O altă greșeală pe care nu ar trebui să o faci niciodată când intri într-o relație este să ignorați problemele care apar, de teama despărțirii. Spune-i ce te deranjează și ascultă-l când el îți spune că este nemulțumit de ceva ce ai făcut și încercați să vă rezolvați neînțelegerile.

Nicio relație nu este perfectă, secretul este să știți să treceți peste obstacole. Dacă vrei ca relația ta să meargă, încearcă să nu aveți secrete. Nu trebuie să îi spui totul, însă nu îi ascunde lucruri esențiale. Încrederea este cheia pentru o relație fericită, iar odată pierdută, va fi greu de recuperat. Fiți deschiși unul cu altul și lucrurile vor merge foarte bine.

Nu ar trebui să îi spui niciodată prietenului tău că îl iubești, dacă nu simți asta. Dacă el o face, fii sinceră și spune-i că tu nu ai ajuns, încă, acolo, nu îi da speranțe false! Nu te preface că ești într-un fel, doar pentru a-l face pe celălalt să te iubească. Fii tu însăți și asigură-te că omul de lângă tine te iubește pentru ce ești, nu pentru ce crede despre tine.

Gelozia nu are ce să caute într-o relație. Dacă nu ai încredere în el, poate nu este persoana potrivită. Nu este normal să îl suni în fiecare oră, să îi citești mesajele sau e-mail-urile și să îi invadezi intimitatea doar pentru că nu ai încredere. Același lucru este valabil și invers!
 

 

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Citește și

 • barbatii vor cuceriti femeia

  Orice bărbat va fi cucerit de o fată care îi face avansuri, îi zâmbeşte cu subânţeles, râde, clipeşte inocent. Atitudinea asta îl va face să se simtă mult mai bărbat decât crezi.

 • Cum iti dai seama că mimeaza orgasmul

  Ştim cu toţii că marea majoritate a femeilor uneori mimează orgasmul din diferite motive. Cum îţi dai seama că mimează orgasmul? Desigur există câteva semne care indică prezenţa orgasmului, dar trebuie să ţineţi cont de un amănunt foarte important, că nu sunt valabile pentru orice femeie şi orice situaţie.

 • Motivul bărbaţi calcă stramb relaţie

  Comunicarea joacă un rol foarte important în relaţia de cuplu, atât pe plan emoţional, cât şi pe plan sexual. Când nu se mai discută pe marginea problemelor care apar, bărbaţii aleg să înşele. Motivul îl reprezintă frustrarea şi diminuarea stimei de sine, iar pentru a-şi confirma masculinitatea, partenerul apelează la adulter.

 • Cum refuzi avansurile bărbat fii diplomat

  Cum să spui nu unui bărbat care nu înţelege din atitudinea ta că nu îl placi? Ei bine, insistenţa lui poate fi prevenită cu un răspuns clar, prompt şi categoric de la început.

Click desktop articole 580x400 p2

Click desktop articole 300x250 p4

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1

Click desktop articole 300x250 p5