Adevăratul motiv care le determină pe unele femei să nu renunţe la partenerul de viaţă

motiv.jpg

Adevăratul motiv determină femei nu renunţe partenerul de viaţă
Ideea că aţi stat deja mult timp împreună, timp în care aţi trecut printr-o mulţime de experienţe vă determină să nu renunţaţi unul la celălalt
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Într-o relaţie profundă, de lungă durată, iubitul îţi devine încet, încet şi cel mai bun prieten. Uneori se întâmplă ca prietenia să evolueze, în timp ce romantismul legăturii se risipeşte. După ani şi ani îţi dai seama că cel de lângă tine îţi este ca un frate, dar a încetat să mai fie şi un iubit. Schimbarea este fină şi te înşală cu uşurinţă.

Poţi crede că este normal să se întâmple aşa, dar atunci când realizezi că dorinţa de a-l atinge sau de a-l atrage în mod sexual s-a stins, începi să vezi lipsurile relaţiei. Totuşi îţi este greu să pui punct relaţiei, ştiind că vei răni persoana care este cel mai aproape de sufletul tău, ştiind că trebuie să îţi continui existenţa fără prezenţa celui mai bun prieten în viaţa ta.

Alteori, ideea că aţi stat deja mult timp împreună, timp în care aţi trecut printr-o mulţime de experienţe vă determină să nu renunţaţi unul la celălalt, pentru a găsi pe cineva nou, chiar dacă relaţia este una deteriorată.
 

Loading...
 
 

Citește și

 • Cum vede bărbatul dependent de sex partida de amor

  Partenerul îţi este infidel şi tot timpul se justifică spunând că nu se poate abţine pentru că are anumite „nevoi” ce trebuie satisfăcute. Câte dintre femei nu au auzit măcar o dată această scuză? Ei bine, află că oricine se poate abţine, chiar şi un dependent de sex.

 • Aceasta una marile preocupări ale bărbaților în intimitate

  Una dintre cele mai mari preocupări ale bărbaţilor în intimitate are legătură cu masculinitatea lor. Cei mai mulţi reprezentanţă ai sexului puternic cred că penisul lor este mai mic decât ar trebui să fie şi că nu vor avea prestaţii sexuale pe măsura aşteptărilor partenerelor lor. Acest complex se formează în timp şi, din păcate, bărbaţii nu prea au curaj să vorbească despre acest lucru.

 • sexul oral oferit primit nu te fereşte de contactarea unei boli venerice

  Atât în cazul femeilor cât şi în cazul bărbaţilor, sexul oral oferit sau primit nu este sigur. Simplul contact dintre zona bucală şi zona genitală prezintă riscuri. În cazul felaţiei, femeia poate contacta o boală dacă lichidul pre-ejaculator sau sperma partenerului este infectată. Şi secreţiile vaginale sau menstra sunt purtătoare de viruşi şi bacterii. Aşa că şi un bărbat poate contacta o boală venerică.

 • Ce înseamnă să fii activă în pat

  Sexul este un lucru “atât” de natural, încât oricine ştie să-l facă, ar spune unele persoane, însă lucruri nu stau chiar aşa. Se presupune că a face sex înseamnă două persoane care fac schimb de plăcere. Dar acest schimb nu se poate face dacă nu suntem atenţi la propriile senzaţii şi dacă nu avem încredere în partener, fără resentimente. A fi activă înseamnă să îi vorbeşti partenerului, să îi spui ce îţi place sau nu, să îl ghidezi, dar şi să exprimi verbal ceea ce simţi.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1