Adevăratele motive care îi determină pe partenerii de cuplu să îşi spună adio

infidelitate.jpg

Adevăratele motive determină partenerii cuplu adio
Infidelitatea este cel mai invocat motiv
foto: 123RF

Deşi oamenii se căsătoresc din dragoste şi sunt plini de speranţă, se întamplă din ce în ce mai des să se ajungă la despărţire. De aceea, nu este de mirare că auzim atunci când ne aşteptăm mai puţin veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. În articolul de mai jos, descoperiţi adevăratele motive care îi determină pe partenerii de cuplu să îşi spună adio.

 • Infidelitatea este cel mai invocat motiv.
 • Banii pot fi un alt motiv de dispută indiferent de tipul de relaţie existentă între doi oameni. Când vine vorba despre o căsnicie, lucrurile se înrăutăţesc şi riscul de divorţ creşte considerabil.
 • Dacă unul dintre parteneri se încăpăţânează să îşi impună mereu punctul de vedere, este vorba despre o problemă de atitudine. Acest lucru reprezintă încă un motiv de divorţ, deoarece cu timpul se poate ajunge la dispune greu de suportat.
 • Chiar şi fumatul poate reprezenta un motiv de divorţ. Nu este vorba numai despre faptul că acest viciu reprezintă o cheltuială în plus, ci şi despre un stil de viaţă diferit pe care partenerul care fumează îl are faţă de cel care nu fumează.
 • Câştigi mai mulţi bani decât soţul tău? Acest aspect se numără printre problemele în căsnicie care pot duce la divorţ. Chiar şi în cazurile în care salariile voastre sunt egale pot apărea discuţii, în comparaţie cu familiile în care soţia câştigă mai puţin sau este casnică.
 • Cu toate că un copil cu probleme de sănătate ar trebui să îi convingă pe cei doi parteneri să lupte împreună, de fapt, în acest caz, rata de divorţ creşte foarte mult.
Loading...

Citește și

 • reguli de aur relatii la distanta

  În zilele noastre relaţiile la distanţă nu mai sunt o raritate, ba din contră. Din ce în ce mai multe persoane se mută într-un alt oraş sau într-o altă tară pentru un job mai bun. Totuşi, în această situaţie, cum îţi păstrezi dragostea faţă de partener la fel de arzătoare? În articolul de mai jos descoperiţi câteva indicii cheie care să vă hrănească legătura.

 • relatie care nu te mai implineste

  Eşti de foarte mult timp într-o relaţie care nu te mai împlineşte, însă nu găseşti puterea necesară să renunţi la ea? Conştientizezi că legătura cu partenerul nu te mai satisface din niciun punct de vedere şi nu te lasă să te dezvolţi aşa cum trebuie. În această situaţie este bine să renunţi la cel care ţi-a fost iubit o perioadă, ai dreptul să fii fericită, liberă si liniştită.

 • Situaţii relaţia cuplu pot duce mai repede la divorţ

  Deşi oamenii se căsătoresc din dragoste şi sunt plini de speranţă, se întamplă din ce în ce mai des să se ajungă la divorţ. De aceea, nu este de mirare că auzim atunci când ne aşteptăm mai puţin veşti despre divorţul unor cupluri care păreau solide. Iată ce situaţii în relaţia de cuplu pot duce mult mai repede la divorţ.

 • Reguli de igienă intimă femeile nu trebuie uite niciodată

  La fel ca alte zone ale corpului, și vaginul necesită o îngrijire atentă. Obsedate de igiena intimă, multe femei sunt gata să încerce orice soluţie care le promite un parfum proaspăt şi o curăţenie perfectă. De fapt, acestea nu numai că nu sunt necesare, dar pot chiar să devină periculoase.