Acordă importanţă mijloacelor de protecţie. Insistă ca iubitul să folosească prezervativul

preyerv.jpg

Acordă importanţă mijloacelor de protecţie Insistă iubitul folosească prezervativul
Insistă ca partenerul tău să folosească prezervativul, dacă refuză, nu face sex cu el
foto: 123RF

Te-ai îndrăgostit, noul partener se comportă minunat cu tine, iar momentul intim este atât de încins încât uiţi de orice măsură de protecţie. Nu face greşeala asta, prezervativele vă protejează de sarcini nedorite, dar şi de cele mai multe boli cu transmitere sexuală.

Atunci când îţi place cineva şi vrei să faci sex, rişti să contactezi o boală cu transmitere sexuală, dacă o faci neprotejat. Nu contează cât de atractivă sau drăguţă este acea persoană pe care abia ai cunoscut-o.

Bolile nu fac diferenţa între lucruri de acest gen; oricine poate lua o BTS. Este la fel de posibil să se întâmple prima dată când faci sex sau a mia oară. Persoana nouă din viaţa ta se va întreba, de asemenea, de şansele ei de a lua o boală cu transmitere sexuală de la tine. Deci, nu ai de ce să eziţi să discuţi acest subiect înainte de a face sex. Încearcă să afli istoria sexuală a posibilului tău partener. Sau dacă a fost inactiv din punct de vedere sexual o perioadă, prima regulă care nu trebuie sub nicio formă încălcată este să foloseşti prezervativul.

Insistă ca partenerul tău să folosească prezervativ. Un bărbat raţional va vrea oricum să folosească prezervativ pentru propria-i protecţie. Dacă refuză, nu face sex cu el.

Loading...
 
 

Citește și

 • Există anumite lucruri bărbaţii le doresc femei pat

  Bărbaţii au tot felul de dorințe sexuale pe care nu îndrăznesc să le aducă în discuție cu partenerele de viață, de frică să nu fie catalogați drept perverși. Însă tocmai satisfacerea acestor nevoi le poate aduce împlinirea sexuală după care tânjesc. În articolul de mai jos, aflaţi ce lucruri vor unii bărbaţii să le facă femeile în mod deosebit atunci când sunt în intimitate.

 • Partenerul tău se gândeşte doar la nevoile lui

  A avea o relaţie cu un bărbat egoist este o chestiune delicată, dar nu o misiune imposibilă. Mai întâi de toate trebuie să renunţi la înnăscuta tendinţă de a încerca să-ţi schimbi partenerul. Este inutil şi dăunător pentru ambii, pe termen lung. Ca să nu mai vorbim că, practic este imposibil.

 • Siguranţa în relaţie poate duce la nepăsare

  O prea mare încredere în relație și în partener poate duce la nepăsare. Adică, nu-ți mai dai tot interesul pentru a-l cuceri, crezi că este deja al tău și nimic nu vă poate despărți.

 • motive dureri de cap

  Tot timpul vorbim despre beneficiile sexului asupra organismului, însă există un simptom pe care îl poate genera şi care nu este tocmai plăcut. Este vorba despre durerile de cap care apar în momentul excitării sau atunci când are loc orgasmul. Deşi sexul este asociat de regulă cu calmarea durerilor de cap, sunt şi situaţii în care el poate să declanșeze o migrenă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1