Acestea sunt ingredientele care consolidează o relaţie! Încrederea este unul dintre piloni

fer.jpg

Acestea sunt ingredientele care stau la baza unei relaţii de cuplu de lungă durată
Vă puteți exprima părerea și sentimentele unul în fața celuilalt în mod sincer și deschis
foto: 123RF

Astăzi mai mult ca oricând, oamenii visează la relaţii fericite, care să dureze toată viaţa. Şi totuşi, rata despărțirilor şi a divorţurilor a crescut considerabil. Poate ai tendinţa să crezi că acest lucru are la bază faptul că în prezent oamenii au mai multe opţiuni şi că nu mai sunt dispuşi să facă compromisuri în relaţie. În articolul de mai jos, află care sunt ingredientele care stau la baza unei relaţii fericite şi de lungă durată.

Vă doriți aceleași lucruri

În ciuda faptului că sunteți diferiți, sunteți întotdeauna pe aceeași lungime de undă atunci când vine vorba despre viitorul relației voastre. Aveți același scop și vă doriți același lucru: să trăiți o viață armonioasă, frumoasă, plină de iubire timp de mulți ani.

Comunicați deschis unul cu celălalt

Vă puteți exprima părerea și sentimentele unul în fața celuilalt în mod sincer și deschis. Întotdeauna aveți conversații reale, în care discutați despre fericirea sau problemele voastre, despre visurile pe care le aveți; în plus, vă oferiți sfaturi eficiente care să vă ajute să depășiți problemele în care vă aflați.

Încredere reciprocă

O relație în care nu există încredere poate crea paranoia și suspiciune în mintea partenerilor. Încrederea este unul dintre pilonii pe care se clădește o relație de iubire adevărată.

Loialitate

Încrederea este, desigur, urmată și legată de loialitate. Angajamentul în relație este mai valoros decât orice pentru partenerul de cuplu. Momentul în care ai ales să faci un pas greșit și să înșeli este momentul în care ai distrus tot ce ai construit alături de partenerul de cuplu.

Respectul reciproc

Tu și partenerul tău sunteți două persoane diferite, însă înțelegeți că aceste diferențe, opinii, gusturi, preferințe sunt ceea ce vă ajuta să creșteți împreună. Nu vă impuneți să aveți aceleași păreri. În schimb, vă respectați și vă bucurați de aceste diferențe.

Loading...

Citește și

 • Vârsta nu este un motiv plauzibil pentru a renunţa la practicele sexuale

  Prea multe persoane se gândesc la faptul că dacă sunt în vârstă sunt mai puţin dorite şi mai puţin active sexual. Adulţii în vârstă pot accepta aceste prejudecîţi şi să adopte ideea că lor nu le este permis sau nu li se potriveşte să fie activi sexual.

 • De ce este nevoie pentru a ne conecta cu adevărat cu partenerul de viaţă

  Vorbim de intimitate emoţională în cuplu atunci când între cei doi parteneri există înţelegere în profunzime, exprimată cu dragoste. Nu doar conversaţia şi ascultarea activă, empatică, stau la baza intimităţii emoţionale. Intimitatea emoţională se creează prin şi creează la rândul ei o viaţă sexuală satisfăcătoare pentru ambii parteneri. Astfel spus, dacă ne simţim conectaţi cu partenerul, cel mai probabil vom avea şi o viaţă sexuală împlinită, iar aceasta ne va face la rândul ei să ne simţim şi mai apropiaţi.

 • Atitudinea care prevesteşte declinul acţivităţii intime în cuplu

  Atunci când vorbim de femei care nu mai au chef de sex, plictisite în pat, imediat ne întrebăm: a cui este vina? Însă, în realitate, nu putem vorbi de vină, ci de responsabilitate.În momentul în care ne confruntăm cu această situaţie, responsabilitatea este a ambilor parteneri.

 • metoda calendarului

  Dacă metodele contraceptive disponibile pe piaţă nu se potrivesc cuplului vostru şi vreţi să folosiţi moduri naturale pentru a evita o sarcină, trebuie să ştiţi cât de eficiente sunt.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1