Acesta este unul dintre cele mai evidente semne că nu te mai iubeşte!

drag.jpg

unul devidente semne nu te mai iubeşte
Unul dintre cele mai evidente semne că nu te mai iubeşte este acela că nu pare să te mai dorească la fel ca la început
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

La începutul relaţiei, el părea tot ce ţi-ai dorit în materie de sex. Ar fi fost în stare să nu doarmă două nopţi doar pentru a te face fericită, să te sărute şi să te mângâie până în zori. Acum, partidele de amor sunt tot mai scurte şi mai greu de obţinut, iar el pare să nu ia niciodată iniţiativa.

Unul dintre cele mai evidente semne că nu te mai iubeşte este acela că nu pare să te mai dorească la fel ca la început. Dacă iniţial sărea pe tine cu fiecare ocazie, iar acum este mai puţin interesat de sex, este momentul să afli care este problema. Ca orice femeie, ai putea fi şi tu tentată să crezi că te înşală, dar aceasta este mai mult o idee preconcepută.

De multe ori se întâmplă ca bărbatul să nu mai simtă acea legătură emoţională cu iubita, ceea ce rezultă într-o scădere a atracţiei fizice faţă de aceasta. În general, când o relaţie merge prost, acest lucru se reflectă şi în viaţa intimă.

Loading...
 
 

Citește și

 • barbaţi prefera relaţiile pe termen scurt

  Spre deosebire de femei, cei mai mulţi bărbaţi vor să aibă doar o relaţie sexuală şi evită să se angajeze într-o relaţie pe termen lung. Femeile s-ar aştepta mai des decât bărbaţii, să fie cerute în căsătorie, în timp ce “ei” nu doresc aşa ceva.

 • Boala sexuala poți lua fara contact intim

  Virusul papiloma uman, numit HPV, este cea mai întâlnită boală cu transmitere sexuală. Se fixează în mucoasele membranoase şi piele, şi este atât de capabil de mutaţii, încât poate deveni una dintre cele 40 de rădăcini cunoscute care infectează bărbaţii şi femeile.

 • Calitaţi barbatul le considera irezistibile femeie

  Oricât de frumoasă ai fi şi oricât de îndrăgostit ar fi el, la un moment dat magia se va destrăma şi nimic nu va mai părea la fel de perfect, dacă nu ai personalitate şi individualitate. Celor mai mulţi bărbaţi li se par irezistibile femeile încrezătoare, competitive, care să le servească mereu noi provocări şi să îi incite prin mister şi originalitate.

 • Importanţa sexului relaţia cuplu

  Activitatea sexuală este foarte importantă pentru a avea o relație fericită pe termen lung. Intensifică iubirea, menţine starea de bine în cuplu şi apropie partenerii. Satisfacţia în căsnicie este strict legată de satisfacţia în viaţa intimă şi este o componentă importantă a armoniei în cuplu.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1