Acesta este secretul femeilor care iubesc şi adoră să facă sex!

dai.jpg

Acesta este secretul femeilor care iubesc şi adoră să facă sex
Femeile care iubesc sexul, iubesc să se şi gândească la el
foto: 123RF

Există femei care iubesc sexul şi îi acordă nu numai o importanţă declarativă, ci şi tot timpul lor liber şi extrem de preţios. Aceste femei au parte de mai mult sex decât majoritatea, dar şi de mai multă pasiune din partea bărbaţilor.

Chiar dacă nu sunt foarte excitate, aleg mai degrabă un „da” revigorant decât un „nu” cu efecte negative pe termen lung, Dacă sunt obosite, fac tot ce le stă în putinţă pentru a se relaxa, iar dacă au o durere de cap, vor opta mereu pentru un orgasm care să le scape de ea. Probabil, vă întrebaţi cum reuşesc aceste femei o asemenea performanţă? Ei bine, aflaţi că femeile care iubesc sexul, iubesc să se şi gândească la el.

Aceste femei nu îşi inhibă gândurile sexuale, nu le cenzurează, din contră le încurajează, fără să se simtă vinovate chiar şi atunci când fanteziile lor sunt prea perverse. Aşadar, pentru că sexul este atât de des în mintea lor, iar creierul este cunoscut ca cel mai important organ sexual, e mult mai uşor pentru corpurile lor să spună „da” tot timpul relaţiilor sexuale.

 

Loading...

Citește și

 • ce trebuie sa stii despre sexul in perioada delicata a lunii

  Chiar dacă unora ar putea să li se pară neplăcut, multe reprezentante ale sexului frumos sunt foarte excitate în perioada menstruaţiei. Important este ca ambii parteneri să accepte ideea unui act sexual în aceste condiţii şi să ţină cont de respectarea unor reguli de igienă riguroase.

 • Doriţi să integraţi sexul oral în viaţa voastră intimă

  Nu cred că există persoană căreia să nu îi placă să i se facă sex oral. Această practică se presupune a fi una dintre cele mai plăcute feluri de manifestare a activităţii sexuale. Totuşi, unele persoane sunt private de această plăcere incredibilă din cauza multor motive. Partenerul lor poate fi timid, educaţia, complexele, dezgustul sau frica că nu ştiu ce trebuie făcut.

 • De ce sexul de împăcare nu este întotdeauna benefic pentru o relaţie

  Atunci când sunteţi implicaţi într-o relaţie serioasă, şansele să vă certaţi sunt destul de mari. De multe ori, toate lacrimile şi ţipetele se transformă cu uşurinţă într-o partidă de sex cel puţin memorabilă. Poate că nu va repara problemele, dar este un mod bun de a vă reaminti că măcar vă potriviţi la ceva.

 • Rolul compromisului în relaţia de cuplu

  Un compromis nu trebuie privit asemenea unei obligaţii, a unui lucru pe care eşti nevoit să-l faci. Din contră, trebuie să te gândeşti că este o atitudine înţeleaptă pentru bunul mers al relaţiei.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1