În acest trib, bărbaţii au penisuri de 43 de centimetri! Cum ajung la această performanţă

penis_mare.jpg

cel mai lung penis sex
Cei mai mulţi bărbaţi acordă o mare importanţă mărimii penisului
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Cei mai mulţi bărbaţi acordă o mare importanţă mărimii penisului. Din punctul lor de vedere, această calitate simbolizează virilitate, masculinitate şi forţă. Dar sunt situaţii în care lungimea penisului depăşeşte orice imaginaţie.

Despre răposatul John Holmes, cunoscut şi ca Johnny Wad, celebru actor în peste 2.800 de filme porno, s-a spus că a avut un penis lung de 25-30 de centimetri în stare de erecţie.

caramoja_uganda_0.jpg

cel mai lung penis sex
Despre membrii tribului Caramoja din Uganda se spune că sunt extrem de dotaţi
foto: : str8talkchronicles.com

 

Antropologii au descoperit că în triburile Caramoja din Uganda de Nord şi Mamba din Noile Hebride există bărbaţi ale căror penisuri sunt lungi de 43 de centimetri. Masculii din Caramoja practică obiceiul straniu de a-şi înfăşura penisurile în mulţi metri de ţesătură şi de a le extinde în mod ritual. Ei merg realmente cu penisurile atârnandu-le până la genunchi!

„Ca regulă generală, bărbaţii tind să exagereze dimensiunile lor. Când un bărbat va spune lungimea penisului său, întrebaţi-l dacă l-a măsurat de la baza penisului până peste gland, sau de la testicule până peste gland. Lungimea penisului diferă semnificativ în funcţie de locul unde ţinem ruleta”,  a explicat Eve Marx, în cartea sa „101 lucruri inedite despre sex”.

Loading...

Citește și

  • Atenţie, bărbaţi, vi se coace ceva! O tânără britanică de 29 de ani a avut peste 100 de relaţii cu bărbaţi însuraţi de diferite vârste. După ce „i-a citit” pe toţi şi le-a aflat minciunile servite nevestelor, Clare Oke-Smith şi-a deschis o şcoală în cadrul căreia le învaţă pe soţii cum să-şi prindă soţii infideli.

  • femeie dimensiune vagin sex barbati

    Întrebarea dacă mărimea contează sau nu este de obicei îndreptată bărbaților, dar asta este o preocupare oarecum ascunsă printre multe femei. Deși nu au curajul să vorbească despre asta, unele își fac griji cu privire la dimensiunea vaginului lor și dacă aceasta le afectează sau nu relațiile intime.

  • cum fac barbatii sex in functie de varsta

    La fiecare vârstă sexul ni se pare cu totul și cu totul altfel, însă de fiecare dată ne gândim că cel mai bine e în prezent. Chiar dacă interesul și actul sexual în sine scade la bărbați odată cu vârsta, nu există nicio diferența în ceea ce privește nivelul satisfacției sexuale, atât cea fizică, cât și cea emoțională.

  • ai fost parasita de iubit pentru o alta femeie

    Te simţi a nimănui după o despărţire? Crezi că nu iţi vei mai reveni sau nu vei mai găsi niciodată pe cineva care să te implinească. Totuşi, lucrurile nu stau chiar aşa.