Aceasta este provocarea care duce întotdeauna la orgasm!

oglinda.jpg

Aceasta este provocarea care te duce întotdeauna la orgasm
Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm
foto: 123RF

Sexul în faţa oglinzii este o experienţă inedită care duce întotdeauna la orgasm. Pentru un bărbat, este foarte important să vadă în oglindă mişcările pline de tandreţe şi senzualitate şi imaginea partenerei care se unduieşte, iar acest lucru are un rol important şi benefic în condimentarea vieţii sexuale.

Dacă nu aţi încercat niciodată până acum să faceţi sex în faţa oglinzii, s-ar putea să aveţi o surpriză foarte mare atunci când o veţi face. Mai exact, s-ar putea să vă excite mai mult decât v-aţi fi aşteptat. Nu trebuie să vă consideraţi anormali dacă vă place să vă priviţi în timpul actului. Sexologii susţin că este firesc, deoarece erotismul este cu mult amplificat în momentul când ne vizionăm ca obiecte sexuale, ceea ce pentru mulţi este tabu. Fructul interzis întotdeauna va fi incitant în dormitor.

Sexualitatea este strâns legată de experienţa vizuală, iar la bărbaţi acest fapt se amplifică şi mai mult. Când suntem excitaţi, nu doar atingerea zonelor erogene ne provoacă plăcere, ci şi ceea ce vedem: expresia partenerului atunci când se apropie de orgasm, mişcarea trupurilor, etc. Atunci când faceţi dragoste în oglindă, plăcerea este dublă, pentru că ai parte de două roluri: acela de spectator care priveşte doi oameni făcând sex şi acela de persoană exhibiţionistă, care face amor într-un mod unic, neconvenţional. Faptul că vizionezi şi simţi în acelaşi timp este extrem de excitant.

 

Loading...

Citește și

 • prekudiu sex incendiar sex dus

  Există un mit potrivit căruia bărbaţii nu sunt înnebuniţi după preludiu şi doresc să treacă imediat la actul sexual. Acesta este fals, chiar dacă felul în care reprezentanţii sexului puternic îşi imaginează preludiul este puţin diferit de cel al femeilor. La bărbaţi nu contează atât de mult atmosfera, ci crearea momentului perfect.

 • barbati sex masturbare gandesc

  Cu siguranţă este imposibil să aflăm un răspuns exact, dar ceea ce se ştie este că atunci când bărbaţilor li s-a adresat această întrebare în cadrul unui studiu, 54% au declarat că se gândesc la sex de mai multe ori pe zi.

 • problemă sexuală confruntă bărbaţii

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă principala problemă cu care se confruntă bărbaţii şi se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

 • Sexul neprotejat menstruaţie cât de sigur este

  Ovulaţia reprezintă cea mai fertilă perioadă a lunii, însă acest lucru nu înseamnă că nu există posibilitatea să rămâi gravidă pe perioada menstruaţiei sau imediat după ce s-au încheiat sângerările menstruale. Specialiştii vă sfătuiesc să vă protejaţi indiferent de situaţie pentru a evita o posibilă sarcină.