Aceasta este poziţia preferată de bărbaţi! Iată de ce

misi.jpg

Aceasta este poziţia preferată de bărbaţi
Pozitia Misionarul este cea mai populară postură, dar şi una dintre cele mai dorite
foto: 123RF

Perfectă pentru începutul oricărei partide sexuale, pozitia Misionarul (şi, bineînţeles, variantele ei reinterpretate) este cea mai populară postură, dar şi una dintre cele mai dorite. Reprezentanţii sexului puternic recunosc că se simt perfect în această poziţie pentru că pot foarte bine să controleze ritmul şi tipul de penetrare.

Tot în această poziţie, cei mai mulţi bărbaţi se simt încrezători în abilităţile lor, astfel că îşi pot menţine mai mult timp erecţia. Şi faptul că pot să analizeze faţa partenerei de viaţă, pentru a observa dacă se simte bine ori nu, cântăreşte mult în balanţă. De asemenea, bărbaţii mai romantici adoră să îşi privească iubita în ochi, în special atunci când ajunge la orgasm.

Însă, dincole de toate aceste avantaje, unii bărbaţi sunt nemulţumiţi de faptul că femeile nu se pot implica prea mult în timpul poziţiei, iar cele care nu au experienţă cu atât mai puţin o fac.

 

Loading...

Citește și

 • Lipsa încrederii partener efectele relaţie

  Este oarecum firesc să nu ai deplină încredere în partenerul tău, mai ales dacă sunteţi împreună de puţin timp însă nu transforma această precauţie în obişnuinţa de a face pe detectivul, tratând cu suspiciune orice pas al bărbatului din viaţa ta.

 • sex cuplu, durata medie a unei partide de sex

  Cercetătorii din întreaga lume studiază de câţiva ani buni care sunt ingredientele care fac ca partida de sex să fie mai incitantă şi mai plăcută. În medie, o partidă de sex satisfăcătoare pentru ambii parteneri durează 5,4 minute. Însă asta presupune doar contactul fizic dintre prima penetrare şi până la ejaculare.

 • Idei preconcepute despre sexul anal

  Sexul anal, un obstacol greu de trecut într-o relaţie, subiect tabu pe care deseori partenerii se tem să-l deschidă, de frică să nu fie judecaţi greşit. Pe de altă parte, sunt persoane care îl consideră dezagreabil şi împotriva tuturor legilor firii.

 • Nu ești sigura îndragostit de tine

  Bărbaţii nu sunt cei mai pricepuţi în a-şi exprima sentimentele şi aceasta se întâmplă nu pentru că nu le place să vorbească despre acest subiect, ci pentru că nu se gândesc foarte mult la el. Totuşi, există anumite lucruri pe care un tip îndrăgostit le face în intimitate şi care arată clar că intenţiile lui sunt serioase.