Absenţa permanentă a orgasmului poate crea probleme în relaţie?

orgasm.jpg

absenta orgasm sex
Orgasmul nu este singura modalitate de a măsura plăcerea pe care o simte femeia în timpul actului sexual
foto:123RF

Probabil, vi s-a întâmplat şi vouă să vă bucuraţi de sex fără să aveţi orgasm. Lucru absolut normal, din punctul multora de vedere. Pentru că orgasmul nu este singura modalitate de a măsura plăcerea pe care o simte femeia în timpul actului sexual. Totuşi, sunt şi situaţii când absenţa permanentă a orgasmului poate crea probleme în cuplu. Iată câteva explicaţii în articolul de mai jos.

Există destul de multe cupluri care au o viaţă sexuală intensă fără ca partenera să ajungă la orgasm, dar cu toate acestea, ei au o relaţie fericită. Acest tip de femeie este satisfăcută prin plăcerea resimţită de soţ, aducând stabilitate şi securitate emoţională în relaţie. Ai putea considera că acest gen de relaţie este caracteristică mai degrabă cuplurilor îmbătrânite, dar ea face parte din viaţa noastră de zi cu zi. Acest lucru confirmă teoria că dragostea este de mai multe feluri, chiar dacă altora le poate părea greu de imaginat.

Pe de altă parte, sunt şi situaţii în care lipsa orgasmului poate crea un gol destul de mare într-o relaţie. Femeia devine frustrată pentru că nu poate să trăiască cele mai intense senzaţii, şi astfel dezamăgirea se transformă într-un sentiment de inferioritate, care se reflectă asupra întregii relaţii. Ea îşi determină şi partenerul să se simtă inferior, lucru ce provoacă conflicte şi neînţelegeri nenumărate.
 

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1