9 mituri despre sexul oral

barbat_femeie_pat_sex_atractie_.jpg

Mituri despre sexul oral
Mituri despre sexul oral: „Pot rămâne gravidă” sau „Este un act murdar” sunt cele mai întâlnite
foto: Click!
Citeste tot despre: 

Sexul oral încă este un subiect tabu pentru foarte multe persoane. De aceea, vom lua în discuție câteva mituri despre sexul oral, pentru a vedea cât sunt de ADEVĂRATE sau în ce măsură pot fi FALSE. La fiecare dintre ele, vom prezenta argumente oferite de sexologi și psihologi. Astfel, toate aceste zicale vor fi lămurite în sfârșit.

Iată mai jos cele mai întâlnite mituri despre sexul oral. Este imposibil să nu fi auzit măcar o dată discutându-se despre aceste subiecte.

Mituri despre sexul oral: 1. Sexul oral este înjositor

 • Majoritatea femeilor cred că sexul oral este ceva degradant, iar dacă îl vor practica le este teamă că nu vor mai avea parte de afecţiunea şi respectul partenerului de viaţă. Nimic mai FALS. Într-o relaţie de iubire nu se merită să ne impunem nişte limite bazate doar pe nişte simple prejudecăţi. Acesta este primul de pe ista de mituri despre sexul oral.

Mituri despre sexul oral: 2. Sexul oral nu este igienic

 • Starea de sănătate trebuie controlată periodic. De asemenea, o igienă făcută aşa cum trebuie în zona organului genital este la fel de eficientă, atât în cazul bărbaţilor, cât şi a femeilor. Este FALSĂ această prejudecată, sexul oral nu reprezintă nici un pericol, atâta timp cât ambii parteneri sunt sănătoşi, atât pe interior, cât și în zona organului genital.

Mituri despre sexul oral: 3. Iubitul mă va părăsi, dacă nu fac sex oral

 • Un bărbat care îşi iubeşte cu adevărat partenera cu adevărat va fi în stare să înţeleagă de ce ea nu vrea să facă sex oral şi îi va respecta punctul de vedere. Nu-i va impune niciodată ultimatumuri şi nici nu va ameninţa cu despărţirea. Iată încă unul dintre cele mai întâlnite mituri despre sexul oral. Totuși, nu putem spune că acest mit este 100% FALS. Poate fi și ADEVĂRAT. Bărbații își doresc foarte mult să li se facă sex oral. Chiar dacă își înțeleg partenerele care nu vor să facă asta, vor fi curioși și ar putea căuta ceea ce le lipsește în altă parte.

Mituri despre sexul oral: 4. Este periculos să înghiţi sperma când faci sex oral

 • Este FALS acest mit. Cât timp ambii parteneri sunt sănătoşi nu există nici un pericol dacă femeia înghite sperma. Mai mult, această practică poate aduce îmbunătăţiri în relaţia de cuplu, mai ales când s-a stabilit o legătură serioasă, bazată pe încredere.

Mituri despre sexul oral: 5. Femeile ajung mai repede la orgasm când li se face sex oral

 • Este ADEVĂRAT. Într-o proporţie foarte mare, femeile ajung mult mai repede la orgasm în momentul în care li se face sex oral. Însă, este adevărat faptul că ajung mai greu la orgasmul vaginal, iar orgasmul pe care îl ating foarte repede este, de fapt, cel clitoridian, adică superficial. Acesta este unul dintre cele mai disputate mituri despre sexul oral.

Mituri despre sexul oral: 6. Bărbatul trebuie să introducă tot penisul în gura femeii ca să aibă orgasm

 • Într-adevăr, foarte mulţi bărbaţi au această plăcere, însă acest mit este FALS. Nu doar acesta este modul prin care poţi face un bărbat să aibă orgasm în timpul sexului oral. Este ştiut faptul că cea mai sensibilă parte a organului genital masculin este vârful acestuia, ceea ce înseamnă că femeia poate stimula foarte bine această zonă, fără să introducă tot penisul în gură.

Mituri despre sexul oral: 7. Bolile cu transmitere sexuală se iau prin sex oral

 • ADEVĂRAT. Sunt anumite boli care pot fi luate şi prin sex oral. Din acest motiv, trebuie să ne protejăm, dacă nu avem deplină încredere în persoana cu care facem sex. Și acesta este unul dintre cele mai importante mituri despre sexul oral.

Mituri despre sexul oral: 8. Pot rămâne gravidă dacă fac se oral

 • Este FALS acest mit, este imposibil ca o femeie să rămână însărcinată dacă face sex oral bărbatului. De asemenea, dacă feemii i se fce doar sex oral, este imposibil ca ea să fie lăsată însărcinată. Acest lucru este posibil doar atunci când sperma pătrunde în vagin. Iată unul dintre cele mai disputate mituri despre sexul oral, mai ales în rândul femeilor care sunt la începutul vieții sexuale.

Mituri despre sexul oral: 9. Sexul oral este o perversiune

 • FALS. Cât timp ambii parteneri sunt de acord că este bine să-şi facă sex oral unul altuia, atunci nu este o perversiune. Până la urmă, membrii fiecărui cuplu decid singuri până unde să meargă, atunci când sunt în intimitate.
Loading...
 
 

Citește și

 • Sexul cu barbatul Taur

  Bărbatul Taur trăieşte plăcerea sexuală în mod natural şi face tot ce e posibil ca să-şi satisfacă partenera. Este partenerul ideal pentru o relaţie de lungă durată şi va rămâne fidel cât timp va fi satisfăcut din punct de vedere sexual. Sexul cu bărbatul Taur este romantic şi senzual.

 • femeile fatale ale zodiacului horoscop

  De mult ori alegem ca în intimitate să punem în practică poziţii sexuale care să nu necesite prea mult efort sau bătaie de cap. Până la urmă scopul final este să ajungem cât se poate de repede la orgasm. Dar sunt bărbaţi care vor să experimenteze tot felul de poziţii sexuale şi care le pun în dificultate pe femei. Iată cele mai incomode poziţii sexuale pentru femei.

 • Sexul cu barbatul Capricorn

  Bărbatul Capricorn este un semn astrologic al pământului şi dă dovadă de mare tenacitate atunci când îşi doreşte cu adevărat pe cineva. Sexul cu bărbatul Capricorn este fascinant, pentru că acesta preferă genul de femeie care se dăruieşte total în pat.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1