7 lucruri care le dezgustă pe femei la bărbați. Tu le faci?

nu_suporta.jpg

lucruri care le dezgustă pe femei la barbati
Există unele detalii pe care majoritatea femeilor nici nu le concept la un bărbat, pentru care nu sunt dispuse niciodată să facă compromisuri
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Oricât de şarmant şi inteligent ar fi un bărbat, detaliile fac diferenţa, iar unul cât de mic poate îndepărta orice femeie din jurul lui.

Cele mai multe reprezentante ale sexului frumos sunt conştiente că niciodată nu vor găsi bărbatul perfect, motiv pentru care lasă garda jos şi trec cu vederea unele aspecte care nu le plac la partenerii lor. Asta pentru că relaţiile înseamnă şi compromisuri.

Însă există unele detalii pe care majoritatea femeilor nici nu le concep, pentru care nu sunt dispuse niciodată să facă compromisuri. Astfel, orice bărbat ar trebui să ştie că oricât de puţin i-ar păsa de propriul look şi oricât de înţelegătoare ar fi femeia de lângă el în privinţa comportamentului lor, trebuie să ia seama la câteva detalii. Iată o listă cu câteva lucruri cu care bărbaţii reuşesc să le dezguste pe femei.

 1. Igiena dentară deficitară.
 2. Igiena corporală deficitară.
 3. Mirosul agresiv de transpiraţie.
 4. Tendinţa de a-şi plimba mâinile murdare pe trupul ei.
 5. Sexul egoist, concentrate doar pe plăcerea lui nu şi a ei.
 6. Sexul sub influenţa alcoolului
 7. Dezinteresul cu care îşi tratează partenera de viaţă.

 

Loading...

Citește și

 • Temerile cu care se confrunta femeile in dormitor

  Există cupluri care întâmpină probleme în viața sexuală, deoarece partenerele au tot felul de inhibiții și frici, în multe situaţii nejustificate

 • Ce vor barbatii in pat de la o femeie

  Ai o relaţie cu un bărbat care te împlineşte, cu care ştii că poţi discuta orice şi poţi experimenta cele mai picante fantezii. Totuşi, nu de puţine ori ai avut senzaţia că partenerul tău nu a fost pe deplin satisfăcut de partidele voastre de amor sau că şi-ar fi dorit ceva mai mult. Ei bine, în articolul de mai jos vei afla ce îşi doreşte un bărbat cel mai mult de la actul sexual.

 • Partenerul tău are chef, adeseori, să faceți dragoste „la prima oră”? Atunci când nu ai apucat să te dezmeticești, darămite să folosești periuța de dinți ori să-ți aranjezi părul vâlvoi? Ei bine, și sexul matinal are avantajele lui!

 • Lipsa libidoului impact asupra vietii de cuplu

  Frigiditatea este lipsa dorinței sexuale la femei, sau, în termeni medicali, lipsa libidoului. Este una dintre disfuncţiile care dăunează cel mai mult vieții de cuplu, fiindcă ridică semne de întrebare în privința afecțiunii și a dorinței de a continua relația.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1