6 tipuri de sărut care le înnebunesc pe femei

sarut.jpg

tipuri de sarut dupa care femeile sunt innebunite
Sărutul pasional este unul dintre acele tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Sărutul este o dovadă a iubirii și cel mai intim moment care se întâmplă între o femeie şi un bărbat. Acest gest poate avea o influență mare asupra relaţiei şi de aceea trebuie să ştiţi câteva tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite.

Acest gest extrem de intim menţine flacăra dragostei aprinsă şi este cea mai frumoasă modalitate de a vă exprima sentimentele faţă de persoana pe care o iubiți. În articol veți descoperi care sunt cele 6 tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite.

Tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite: 1. Timid

Fără discuţie, este unul dintre cele mai incitante tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite. De exemplu, când eşti într-un moment de intimitate cu iubita ta sărut-o delicat, dar provocator. Nu trebuie să o săruţi direct pe gură, încearcă mai întâi să-i atingi colţul gurii cu buzele închise şi apoi să iei contact cu toată suprafaţa buzelor. În funcţie şi de felul în care îţi răspunde iubita la sărut, caută doar să apeşi uşor buzele de ale ei, pentru a o invita şi pe ea să facă un pas înainte.

Tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite: 2. Pasional

Este considerat unul dintre cele mai sexy tipuri de sărut pe care femeile le adoră și în care ai impresia că te sufoci de plăcere. Cu alte cuvinte dacă o femeie te sărută aşa, înseamnă că este foarte atrasă de tine şi firesc, îndrăgostită

Tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite: 3. Vampiresc

A fost şi va rămâne unul dintre cele mai fascinante tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite. Dar pentru asta trebuie să-ţi săruţi iubita pasional şi să ai grijă să-i muşti uşor buza de jos. Cu siguranţă îi vei provoca senzaţii foarte intense de care îşi va aminti mult timp.

Tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite: 4. Cu ochii deschiși

Intră în categoria "tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite" în care contactul vizual are un rol foarte important. Când vrei să-ţi săruţi iubita, mai întâi uite-te în ochi ei, prelungeşte un pic impactul, până când vi se apropie buzele. Cu siguranţă îi vei provoca fluturaşi în stomac chiar înainte de sărut. Ideea e să nu stabileşti nici o mişcare dinainte şi să o săruţi cu foc.

Tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite: 5. Fără aer  

Este recomandat în timpul sexului când sunteţi foarte excitaţi. De exemplu, când vrei să te bucuri de de un asemenea sărut, priveşte-ţi iubitul în ochi, prelungeşte un pic contactul vizual până când vi se apropie buzele şi apoi sărutaţi-vă până nu mai pute-ţi respire.

Tipuri de sărut după care femeile sunt înnebunite: 6. Care simulează sexul oral

În momentul în care vrei să o săruţi, apucă-i delicat vârful limbii cu buzele, suge-o şi mişcă-le în aşa fel încât să simulezi o partidă de sex oral. Acest sărut are rolul de a înnebuni de plăcere și a excita la maximum.

Loading...

Citește și

  • Te-ai plictisit să faci faci sex cu iubitul tău la aceeaşi oră şi de câţiva ani nimic nu se schimbă? Click! îţi prezintă 4 metode de sex care îţi vor îmbunătăţi relaţia de cuplu.

  • cuplu pat fantezii sexuale barbati

    Cu siguranţă multe femei s-au întrebat care sunt cele mai dorite fantezii ale bărbaţiilor? Acestea au un rol foarte important în condimentarea vieţii sexuale, excită şi contribuie la o relaţie sexuală sănătoasă pe termen lung. Iată ce fantezii sexuale are iubitul tau si si-ar dori să le pună în practică, chiar dacă nu sunt legate de partenera oficiala.

  • de ce e bine sa facem sex

    Sexul este nu doar un mod plăcut de a petrece timpul cu partenerul, dar este şi o activitate care aduce corpului o mulţime de beneficii. O partidă de sex satisfăcătoare ne face mai fericiţi decât orice altă experienţă. Iată mai jos câteva motive care vă vor determina să intelegeţi „De ce e bine să facem sex?”.

  • Plictisită să faci dragoste numai în pat? Ţi-ar plăcea să încerci lucruri noi, dar nu ai nicio idee? E clar că patul este un loc bun pentru sex, nu avem nicio îndoială.  Însă, Kamasutra îţi oferă o multitudine de poziţii sexuale care pot fi utilizate în aproape orice colţişor din casă.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1