6 sfaturi pentru a-ţi face fericit soţul în pat

lenjerie_intima_sexz.jpg

sfaturi pentru a-ti face sotul fericit in pat
Bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă
foto: 123RF

Soţia ideală trebuie să aibă mai multe calităţi printre care să fie şi o amantă bună în pat. Acest aspect este foarte important mai ales dacă vreţi să aveţi tot timpul soţii fericiţi şi satisfăcuţi din punct de vedere sexual.

Orice femeie trebuie să se dezbrace de inhibiţii şi să vină cu idei noi pentru a-şi surprinde şi excita partenerul de viaţă la maximum. În acest aricol, vei găsi câteva sfaturi pentru a-ţi face fericit soţul în pat.

1. Trezeşte-l noaptea pentru a face sex

Femeile căsătorite nu trebuie să se culce pe o ureche, ba din contră, trebuie întotdeauna să îşi pună mintea la contribuţie pentru a-şi ţine partenerul de viaţă în priză. Mai tot timpul este indicat să-ţi surprinzi soţul cu ceva plăcut. Dacă se întâmplă ca a doua zi să nu ai nimic important de făcut la prima oră a dimineţii, trezeşte-ţi iubitul chiar în toiul nopţii cât mai frumos posibil. De exemplu, poţi apela la sexul oral şi mângâieri senzuale pe tot corpul. Cu siguranţă, acest lucru îl va înnebuni de plăcere şi îţi vei face soţul fericit în pat.

2. Surprinde-l cu o lenjerie intimă foarte sexy

E bine cunoscut faptul că bărbaţii sunt înnebuniţi după femeile în lenjerie intimă din dantelă foarte sexy. Aşa că, nu trebuie să îi privaţi pe soţi de aceste plăceri şi purtaţi chiloţi de mătase, sutiene şi tot felul de portjartiere de diferite culori pentru a le incita simţurile.

3. Masajul erotic nu trebuie să lipsească din dormitor

Trebuie să începi cu relaxarea întregului organism. Mişcările palmelor trebuie să fie delicate şi nu trebuie pusă presiune prea mare pe corp. Partenerul trebuie să stea cu faţa în jos, cu capul într-o parte şi cu braţele pe lângă corp. Cu mâinile pline de ulei, masează-i suprafaţa de o parte şi de alta a coloanei vertebrale şi apasă tare până la gât, ţinând degetele şi mâinile permanent în contact cu pielea.Trebuie masat gâtul, umerii, braţele cu mişcări circulare şi delicate. Următoarea etapă constă în masarea feselor, picioarelor şi a tălpilor şi să nu uiţi de degetele de la picioare fiindcă acestea sunt zone erogene importante. Iar dacă vrei să îţi aţâţi iubitul şi mai tare începe să-i masezi organul genital până când acesta se află pe punctul de a avea orgasm, după care faceţi o scurtă pauză şi reluaţi stimularea dacă vreţi să mai amânaţi penetrarea. După acest răsfăţ cu siguranţă vă veţi bucura de o partidă de sex incendiară.

4. Îndeplineşte-i o fantezie sexuală

Nu există bărbat căruia să nu îi placă atunci când partenera își exprimă plăcerea în toate felurile. Cu atât mai mult nimic nu îl incită pe partenerul de viaţă mai tare decât îndeplinirea unei fantezii sexuale. Lasă-ți iubitul să te privească goală, fără să te atingă, cum te mângâi pe tot corpul. Dacă el preia de obicei inițiativa, ai putea să inversezi rolurile de data aceasta și să îi arați chiar tu cum și unde îți place să fii atinsă. Acesta poate fi unul dintre cele mai bune sfaturi pentru a-ţi face fericit soţul în pat.

5. Complimentează-i calităţile sexuale

Într-adevăr, bărbaţii sunt dependenţi de laude, mai ales când vine vorba de a le fi recunoscute calităţile sexuale. Cu cât partenerii de cuplu se vor complimenta mai mult din punct de vedere sexual atunci când sunt în dormitor, cu atât vor fi mai fericiţi. Sentimentele de admiratie in ceea ce priveste aspectul fizic si abilitatile sexuale ale soţului contureaza stima de sine si îi oferă un grad mai mare de incredere in ceea ce priveste propria sexualitate.

6. Vorbeşte-i din cand în când murdar

Pentru cei mai mulți bărbați, o noapte pasională alături de o femeie care nu scoate nici un sunet și nu spune nimic poate fi un adevărat coșmar. Chiar dacă nu o spun explicit niciodată, ei își doresc să audă din gura iubitei câteva cuvinte deocheate când fac sex. Din acest motiv, soţiile ar trebui să fie mai curajoase, să lase rușinea la o parte și să le vorbească mai deocheat partenerilor în intimitate. Acest lucru îi excită pe cei mai mulți reprezentanți ai sexului puternic şi îi face fericiţi în pat.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Fantezii sexuale pe care femeile le refuză

    Se spune că fanteziile sunt secretul oricărui cuplu fericit și satisfăcut sexual. Cu toate acestea există o categorie de fantezii sexuale pe care femeile le refuză categoric.

  • Cele mai interesante filme despre sex

    Un film fără o scenă de sex nu vinde, par să creadă producătorii de film de la Hollywood. Cele mai interesante filme despre sex nu sunt filme porno, dar conţin scene nepotrivite pentru minori.

  • Vara este anotimpul sexului! Însă în ciuda dorinţei şi poftei debordante de a pune în practică cele mai năstruşnice fantezii sexuale, coşmarul cearşafurilor ude, al transpiraţiei partenerului pun frână apetitului.

  • Miscari sexuale care le enerveaza pe femei

    Vă vine să credeți sau nu, există câteva mișcări sexuale care le enervează pe femei în timp ce sunt în pat cu partenerul. Pentru a evita situaţii neplăcute, bărbaţii trebuie să ştie care sunt acestea.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1