5 trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede

femeie_gravida.jpg

trucuri pentru a ramane insarcinata
Dacă ştiţi câteva trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede, visul vă poate deveni realitate
foto: Click!

Pentru unele femei a rămâne însărcinate nu este nici o problemă, dar pentru altele acest lucru poate devenii un calvar. Iată mai jos în articol câteva trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede.

Trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede: Adoptă un stil de viaţă sănătos

  • 1. Fă sex mai des. În primul rând trebuie să şti câteva trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede. Unul dintre ele este să faci sex cât poţi de des. Încearcă în perioada în care vrei să rămâi însărcinată, să nu neglijezi ce este mai important şi anume să speculezi fiecare oocazie de a face sex.
  • 2. Nu te ridica imediat din pat după contactul sexual. Este recomandat ca după ce actul sexual s-a terminat şi partenerul a ejaculat în interiorul vaginului să nu te ridici imediat din pat. Trebuie să stai puţin la orizontală, ca să facilitezi pătrunderea spermei prin cervix la ovule.

Alte trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede

  • 3. Identifică perioada de ovulaţie. Unul dintre nenumăratele trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede este să identifici perioada de ovulaţie. Pentru femeile care au ciclu menstrual regulat, adică de 28 de zile, ovulaţia are loc la aproximativ 14 zile după prima zi de menstruaţie. Trebuie să fii atentă la acest interval şi îţi vei putea da seama exact când eşti la ovulaţie.
  • 4. Nu uita că sexul înseamnă plăcere. Oricât de tare ţi-ai dori să rămâi însărcinată, nu te concentra doar pe acest lucru în momentul în care faci sex cu parenerul, deoarece totul va deveni mecanic.Trebuie să ţii cont şi de faptul că gândurile negative şi stresul înfluenţează starea de spirit.
  • 5. Adoptă un stil de viaţă sănătos. Înainte de a rămâne însărcinată, trebuie să ai în vedere câteva lucruri care ţin de sănătate şi de un stil de viaţă sănătos. Aceste lucruri te-ar putea ajuta să rămâi mult mai repede însărcinată cu un copil. Trebuie să mănânci sănătos, să renunţi la vicii, ţigări sau altele, să faci mişcare ori cât de des ai ocazia şi, nu în ultimul rând, să menţii stresul sub control. Toate acestea trucuri pentru a rămâne însărcinată mai repede trebuie respectate din prima zi în care te decizi că îți dorești să fii mamă.
Loading...

Citește și

  • 5 lucruri ciudate gasite în vagin

    Marea majoritate a femeilor înţeleg perfect care este rolul vaginului. Există şi o categorie de femei, puţine la număr, trebuie să recunoaştem, care folosesc vaginul pe post de ascunzătoare. Iată câteva lucruri ciudate găsite în vagin!

  • Lesbienele sunt acele femei care sunt atrase de alte femei, fizic, emoţional şi mai ales sexual. Unele încep să conştientizeze, încă de la vârste fragede, că este ceva diferit cu ele sau descoperă pe parcurs. Dar, indiferent de situaţie, dacă acest gând te frământă, trebuie să încerci să ai o experienţă de acest gen şi în acest fel să-ţi dai seama dacă într-adevăr simţi pentru o femeie ceea ce nu ai putut simţi niciodată faţă de un bărbat. Iată câteva semne care te fac să-ţi dai seama că eşti atrasă de alte femei.