5 sfaturi să ai parte de nopţi fierbinţi şi iarna

Sexologii canadieni au elaborat o strategie perfect funcţională pentru a salva viaţa de cuplu pe perioada iernii. Statistic s-a demonstrat că iarna scade apetitul sexual şi că din cauza hainelor groase, frigului de afară şi moleşelii induse de căldură, multe cupluri intră în „hibernare” din punct de vedere sexual.

Renunţă la pijamale în aşternut. Pijamalele nu sunt sexy deloc. Iar când intri sub plapumă oricum partenerul e cea mai bună „sobă”. Renunţă la hăinuţe şi lasă-l pe el să te încălzească.

Masajul pe spate. Vremea rece produce contracţii musculare şi junghiuri la spate. Un masaj în aşternut este cel mai bun preludiu pentru o noapte de vis.

Clăbuceală în doi. Nu există anotimp mai potrivit decât iarna pentru o baie cu spumă, în doi. Seara, înainte de culcare e cel mai bun prilej pentru a vă apropia.

Adormiţi îmbrăţişaţi. Cea mai bună poziţie pentru sex sub plapumă este: amândoi într-o parte. Femeia se aşază cu spatele la partener şi lasă frâu liber dorinţei.

Un ceai de mentă înainte de culcare. Cu respiraţia proaspătă şi sângele clocotind în vene oricine începe să simtă nevoie de romantism.

Loading...

Citește și

 • Sfaturi pentru sex de calitate

  Secretul sexului de calitate nu este la îndemâna oricui şi din acest motiv vă vom da câteva sugestii. Aceste sfaturi pentru sex de calitate vă vor ajuta să vă îmbunătăţi viaţa sexuală şi să vă bucuraţi din plin de momentele intime împreună.

 • sex oral sfaturi pentru sex oral perfect viata sexuala relatie cuplu

  Peste 9 din 10 persoane preferă sexul oral atunci când este vorba de relaţii intime, aşa că nu este o fantezie stupidă să îţi doreşti să fii expertă în acest domeniu. Mai jos vei afla ce trebuie să faci pentru a-ţi duce partenerul pe culmile plăcerii.

 • sfaturi sexuale de la doctor oz

  Sexul din punctul de vedere al specialiştilor ar trebui să ocupe un loc foarte important în viaţa oricărei persoane. O relaţie sexuală sănătoasă poate face minuni pentru starea generală a fiecărei persoane. Acesta este unul dintre principalele sfaturi sexuale de la doctor Oz.

 • Sfaturi sexuale pentru virgini

  Începerea vieţii sexuale este un aspect foarte important atât pentru fete, cât şi pentru băieţi. Trebuie să fiţi conştienţi că este un prim pas în maturizarea voastră şi cel mai important este să vă asumaţi acest moment. Găsiţi în articol câteva sfaturi sexuale pentru virgini de care aceştia ar trebui să ţină cont.

 • Sex pentru prima dată

  Prima experienţă sexuală se întâmplă de foarte multe ori din curiozitate atât la femei, cât şi la bărbaţi. Din acest motiv este foarte important să faceţi sex pentru prima dată atunci când simţiţi sau a-ţi întâlnit persoana potrivită.

 • sex femeia deasupra trucuri sfaturi

  Partidele de amor cu femeia deasupra par a fi cele mai apreciate de majoritatea cuplurilor, mai ales că această poziţie le permite reprezentantelor sexului frumos să preia controlul şi să ajungă mai uşor la orgasm.