5 sfaturi pentru sex de calitate

sex_de_calitate.jpg

Sfaturi pentru sex de calitate
Cele mai bune sfaturi pentru sex de calitate vă vor face viaţa sexuală mult mai satisfăcătoare
Foto: Click!

Secretul sexului de calitate nu este la îndemâna oricui şi din acest motiv vă vom da câteva sugestii. Aceste sfaturi pentru sex de calitate vă vor ajuta să vă îmbunătăţi viaţa sexuală şi să vă bucuraţi din plin de momentele intime împreună.

O viaţă sexuală satisfăcătoare trebuie întreţinută şi de fiecare dată trebuie să venim cu ceva pentru a nu se instala plictiseala. Iată câteva sfaturi pentru sex de calitate de care trebuie să ţineţi cont.

Sfaturi pentru sex de calitate: 1. Fiţi generoşi în gesturi romantice

Gesturile romantice şi schimbul de afecţiune sunt primordiale în orice relaţie de cuplu şi mai ales în intimitate. Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru sex de calitate este ca niciodată să nu vă neglijaţi partenerii de viaţă şi mereu să-i surprindeţi cu cine romantice, masaje erotice, jocuri sexuale, gesturi care vor revigora viaţa sexuală şi vor menţine flacăra dragostei aprinsă.

Sfaturi pentru sex de calitate: 2. Complimentaţi-vă în pat

Cu toţii suntem dependenţi de laude, mai ales când vine vorba de a ne fi recunoascute calităţile sexuale. Cu cât partenerii se vor complimenta mai mult din punct de vedere sexual cu atât vor fi mai fericiţi. Sentimentele de admiratie in ceea ce priveste aspectul fizic si abilitatile sexuale contureaza stima de sine si  ofera un grad mai mare de incredere in ceea ce priveste propria sexualitate.

Sfaturi pentru sex de calitate: 3. Puneţi în practică fanteziile

Unul dintre cele mai bune sfaturi pentru sex de calitate este să aveţi curaj să vorbiţi despre ceea ce vreţi să vi se întâmple în pat şi să vă puneţi în practică fanteziile sexuale. Ele  au rolul de a condimenta viaţa sexuală şi a o face mult mai interesantă. Oricât de minunat v-aţi simţi şi oricât de mult v-aţi iubi este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă şi să aflaţi care vă sunt şi cele mai ascunse gânduri. Iar dacă le mai puneţi şi în practică, cu atât mai bine, fiindcă viaţa intimă va deveni mult mai interesantă şi sexul va fi de calitate.

Sfaturi pentru sex de calitate: 4. Încercaţi poziţii noi

Pentru a avea parte de sex de calitate încercaţi de fiecare dată să vă condimentaţi viaţa sexuală cu ceva inedit. De exemplu, pentru o noapte de sex de neuitat va trebui să experimentaţi mai multe poziţii sexuale noi. Schimba-ţi în permanenţă ritmul şi mişcările şi concentraţi-vă asupra plăcerii şi obţinerii orgasmului.

Sfaturi pentru sex de calitate: 5. Nu vă grăbiţi

Putem spune că unul dintre cele mai bune sfaturi pentru sex de calitate este să nu vă grăbiţi şi să nu săriţi peste nişte etape importante care sunt necesare în timpul actului sexual. De exemplu, preludiul  are rolul de a pregăti partenerii pentru o partidă de sex satisfăcătoare.

Loading...

Citește și

  • Cuvinte care îi excita pe barbati

    Este cunoscut faptul că bărbaţii se excită atât vizual cât şi auditiv. Iată care sunt acele cuvinte care îi excită pe bărbaţi şi de ce este recomandat să le foloseşti în pat.

  • Ejacularea în somn: De ce se întâmplă?

    Ejacularea în somn (sau poluţiile nocturne, aşa cum se mai numeşte fenomenul) este experimentată atât de adolescenţi, cât şi de bărbaţii mai în vârstă. Problema "ejacularea în somn: de ce se întâmplă" este cât de poate de legitimă şi merită lămurită.

  • Fantezii cu sex pe plaja

    Se spune că fanteziile erotice ne îmbunătăţesc şi condimentează viaţa sexuală. Însă foarte puţine persoane au curaj să mărturisească cu sinceritate care le sunt cele mai ascunse vise. Iată care sunt cele mai interesante fantezii cu sex pe plajă care merită puse în practică.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1