5 poziții sexuale care îți pun în valoare sânii

sani.jpg

pozitii sexuale care iti pun in valoare sanii
Aceste poziţii sexuale care îţi pun în valoare sânii merită puse în practică
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Nu este nici un secret că bărbații sunt fascinați de sânii femeilor și adoră să-i sărute și să-i mângâie. Așa că, nu-ți rămâne decât să-ți surprinzi iubitul și să pui în practică toate acele poziții sexuale care îți pun în valoare sânii.

Pentru o noapte de neuitat va trebui să pui în practică cele mai bune poziții care îți pun în valoare sânii. Acest lucru cu siguranță nu îl va lăsa indiferent pe partenerul de viață cu atât mai mult că imaginea bustului tău îl va excita la maximum.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 1. Tăurașul

Este considerată una dintre cele mai bune poziții sexuale care îți pun în valoare sânii, dar și trupul. În această ipostază bărbatul poate admira de aproape bustul iubitei și îl poate dezmierda așa cum dorește. Pe de altă parte, această postură îți scoate în evidență și umerii care vor putea fi admirați în voie de partener.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 2. Podul de piatră

Toți cei care o pun în practică spun că este ideală pentru o penetrare profundă, cu atât mai mult că pune trupul iubitei într-o lumină favorabilă. Femeia trebuie să facă mișcări de du-te-vino pentru a ajunge la orgasm. Așadar, merită să profitați de această ipostază când faceți sex.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 3. Mausala

Este sexy și poate fi considerată una dintre cele mai bune poziții sexuale care îți pun în valoare sânii. Pe de altă parte, femeia mai are avantajul că își poate desface picioarele foarte mult pentru a permite o penetrare foarte adâncă. În timp ce aceasta se arcuieşte pe spate, sprijinindu-se în mâini, iubitul îi poate mângâia sânii cu o mână, iar cu cealaltă îi ţine bazinul pentru mai mult confort

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 4. Sampa Jala

Ușor de pus în practică și nu necesită foarte mult efort, în schimb satisfacția sexuală este maximă pentru ambii parteneri. Cu atât mai mult, imaginea picioarelor şi a sânilor femeii sporeşte satisfacţia vizuală a bărbatului și mai mult.

Poziții sexuale care îți pun în valoare sânii: 5. Corp la corp

O poziție excitantă, care îi permite bărbatului nu doar să admire sânii partenerei, ci să-i și atingă și să-i sărute. Cu atât mai mult, merită pusă în practică ori de câte ori faci dragoste cu iubitul fiindcă este una dintre acele poziții sexuale care îți pun în valoare sânii cel mai bine.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • sexul programat

  În mod normal viața sexuală lângă un partener stabil, pe care îl iubiţi, nu ar trebui să fie plictisitoare, însă de cele mai multe ori alunecă spre rutină. Puteţi întreprinde ceva ca să vă bucuraţi din nou de o viaţă plină: sexul programat.

 • Poziţii pentru sexul de dimineaţă

  Nimic nu este mai frumos şi mai relaxant decât să vă începeţi ziua cu o partidă de sex care să vă facă să zâmbiţi şi să vă simţiţi minunat. Cele mai bune poziţii pentru sexul de dimineaţă vă ajută în acest sens.

 • de ce e bine sa facem sex

  Sexul este nu doar un mod plăcut de a petrece timpul cu partenerul, dar este şi o activitate care aduce corpului o mulţime de beneficii. O partidă de sex satisfăcătoare ne face mai fericiţi decât orice altă experienţă. Iată mai jos câteva motive care vă vor determina să intelegeţi „De ce e bine să facem sex?”.

 • Fantezii erotice cu sex în masina

  De câte ori nu ai vorbit cu prietenele despre cele mai intime fantezii XXX ale tale dar încă nu le-ai pus în aplicare? Descoperă câte dintre ele le regăseşti aici, în topul fanteziilor obligatorii pentru o viaţă de cuplu împlinită!

503 Service Unavailable

Error 503 Service Unavailable

Service Unavailable

Guru Meditation:

XID: 457889168


Varnish cache server

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1