5 mituri despre creșterea penisului. Ce e adevărat şi ce e fals

marirea_penisului.jpg

mituri despre cresterea penisului
Mituri despre creșterea penisului: Masturbarea ajută la lungirea organului genital
foto: 123RF

Există câteva mituri despre creșterea penisului care au intrat atât de adânc în subconştientul colectiv încât sunt considerate informaţii adevărate. După cum vom vedea mai jos, lucrurile nu stau chiar aşa.

Este timpul să descoperi câteva minciuni pe care le credeai orbește despre mărirea dimensiuni organului genital. Astfel de mituri despre creșterea penisului sunt mediatizate de cei care vor să-și vândă produsele sau care au complexe, însă cele mai multe dintre ele sunt complet false.

Mituri despre creșterea penisului: 1. Există pastile care ajută în acest sens

Fals. De când există lumea, cei mai mulți bărbați au avut o dorință arzătoare: să-și mărească oganul genital, apelând la tot felul de metode. Trebuie să aveți în vedere faptul că în ciuda convingerilor unora dintre bărbați, în realitate nu există nici o pastilă care să ajute la mărirea bărbăției. Deci, acesta este unul din mituri despre creșterea penisului care nu se confirmă. Cea mai la îndemână metodă prin care un bărbat poate obține confort psihic este să-și epileze părul pubian, ceea ce va creea iluzia unui organ genital mai mare.

Mituri despre creșterea penisului: 2. Poate fi îngroșat cu grăsime proprie

Adevărat. Putem spune că penisul poate căpăta o altă dimensiune prin injectare cu grăsime de la persoana care dorește această intervenție. Însă trebuie să țineți cont că această metodă va face ca organul genital să pară mai mare doar pentru o vreme. Din păcate, grăsimea se resoarbe după o perioadă, iar procedura trebuie repetată.

Mituri despre creșterea penisului: 3. Sunt tot felul de creme speciale care au efect

Fals. Într-adevăr, există pe piață o multitudine de creme și loțiuni care conțin tot felul de vitamine, minerale, plante și hormoni care ar ajuta la creșterea organului genital. Însă cercetările actuale ne dezvăluie faptul că nu s-a descoperit un produs de consum care să aibă efecte garantate de mărire a penisului. Putem spune că acesta este unul din mituri despre creșterea penisului care nu se adeverește.

Mituri despre creșterea penisului: 4. Masturbarea ajută la lungirea organului genital

Fals. În realitate masturbarea ajută la detensionarea organismului în lipsa unui partener de sex și nu influențează în nici un fel mărirea penisului. Deci, fără îndoială, putem spune că această practică este unul din mituri despre creșterea penisului care nu se confirmă.

Mituri despre creșterea penisului: 5. Pierderea în greutate presupune creșterea în dimensiune a organului genital

Fals. Este doar o falsă impresie cauzată de faptul că, odată cu reducerea grăsimii din corp, scade și stratul de grăsime care acoperă penisul. Cu toate acestea lungimea va fi aceeași, doar grosimea va fi alta.

Gaseste-ti jumatatea pe primalove

Loading...

Citește și

  • Cuvinte care îți pot schimba viața sexuală

    Incredibil, dar adevărat! Sunt câteva cuvinte care îţi pot schimba viaţa sexuală în bine. Bărbaţii, ca şi femeile, au nevoie să se simtă doriţi şi trebuie să audă asta de la partenerele lor.

  • pozitii sexuale numai pentru cei dotaţi

    Din păcate, natura nu a fost darnică cu toţi bărbaţii, astfel că unii sunt mai dotaţi, iar alţii mai puţin. Dacă te numeri printre norocoase şi ai întâlnit un bărbat din prima categorie nu trebuie să te sperii că ar putea fi o experienţă neplăcută. Există câteva poziţii sexuale numai pentru cei dotaţi.

  • la ce se gandesc barbatii cand fac sex

    Sunt ferm convinsă că cele mai multe femei vor să afle la ce se gândesc bărbaţii când fac sex cu ele. Ei bine, sunt momente când mintea lor este cu totul şi cu totul în altă parte decât în propriile aşternuturi atunci când fac dragoste cu partenerele de viaţă.

  • Teoriile despre sexualitate au fost vehiculate de când lumea: „Bărbaţilor le stă tot timpul mintea la sex", „Nu pot rămâne însărcinată în perioada menstruaţiei" sau „Femeile sunt mai fidele decât bărbaţii". Oare chiar aşa să fie? Pentru a face o impresie bună, atât bărbaţii, cât şi femeile au tendinţa de a minţi cu privire la numărul de parteneri sexuali pe care i-au avut.