5 dintre cele mai bune poziții sexuale care garantează orgasmul

cuplu.jpg

pozitii sexuale, sex, relatii, cuplu, pozitia lingura
Poziția lingură este ideală pentru momentele când sunteți foarte obosiți.
wwww.clickpentrufemei.ro

Vă numărați printre cuplurile care alternează între două sau trei poziții sexuale? Condimentați-vă viața sexuală, punând în aplicare câteva poziții care facilitează orgasmul.

Pe masă

Acesta este o poziție sexuală pe care o puteți încerca în afara dormitorului. Aveți nevoie de o suprafață plană, cum sunt masa din camera de zi și masa de billiard. Așază-te cu spatele pe suprafața plană și ridică-ți picioarele la 90 de grade. Roagă-ți partenerul să se aplece asupra ta și să se miște înainte și

Lingură

Aceasta este o poziție ideala pentru mementele când sunteți foarte obosiți, mai ales că partenerul poate să-ți șoptească dulcegării în ureche. Stai pe pat, pe o parte, cu spatele la partener. Ghemuiește-ți genunchii și mișcă-ți bazinul din față în spate. Pentru o penetrare mai adâncă, roagă-ți partenerul să-și ridice unul dintre picioare.

Pe scaun

Această poziție sexuală necesită utilizarea unui scaun fără spătar. Partenerul trebuie să stea pe scaun cu picioarele lipite. Desfă-ți picioarele și așază-te în poala lui. Dacă picioarele tale nu ating podeaua, poartă niște încălțări stiletos ... o să vezi că o să-i placă!

Află pe clickpentrufemei.ro ce alte poziții merită să încerci!

Rubarba, un aliment-minune

Sfaturi de îngrijire a tenului gras

Loading...

Citește și

  • Daca vrei o analiza mai profunda a acestei probleme nu trebuie sa uiti sa verifici pozitia lui Marte, atat pentru tine cat si pentru partenerul tau (Marte influenteaza viata sexuala) dar si pozitia Soarelui pe harta ta astrologica.

  • Când nu poţi să mai respiri din cauza dorinţei şi nu ai decât o maşină unde să-ţi verşi năduful...profită. Revista "Nosotras" îţi recomandă câteva dintre cele mai excitante, dar şi comode poziţii, pentru a putea petrece momente de neuitat în maşina ta.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1