5 cele mai incitante tipuri de sărut

sarut.jpg

Cele mai incitante tipuri de sarut
Pentru a menţine flacăra pasiunii aprinsă încercaţi cele mai incitante tipuri de sărut
Foto: Click!

Sărutul este unul dintre acele gesturi care menţine flacăra pasiunii aprinsă. De la sărut se pot întâmpla foarte multe lucruri şi din acest motiv trebuie să ştiţi care sunt cele mai incitante tipuri de sărut.

Putem spune despre sărut că este cea mai frumoasă modalitate de a-ţi exprima iubirea faţă de partenerul de viaţă. Iată care sunt cele mai incitante tipuri de sărut de care trebuie să ţineţi cont.

Cele mai incitante tipuri de sărut: 1. Sărutul care mimează sexul oral

Sărutul care mimează sexul oral este considerat de toată lumea unul dintre cele mai incitante tipuri de sărut. Este provocator şi din acest motiv ar fi indicat să îl săruţi aşa pe iubit în timpul actului sexual, când amândoi sunteţi foarte încălziţi. În momentul în care vrei să-l săruţi, prinde-i delicat vârful limbii cu buzele, strângele în forma literei O şi mişcăle în aşa fel încât să simulezi o partidă de sex oral. Acest sărut are rolul de a înnebunii de plăcere orice bărbat. Este foarte important şi locul în care îl săruţi, dacă este unul inedit, în care nu a mai fost sărutat vreodată, îi poate provoca senzaţii foarte intense.

Cele mai incitante tipuri de sărut: 2. Sărutul răvăşit

În această manieră răvăşitoare este indicat să-l săruţi în timpul sexului când sunteţi foarte excitaţi. De exemplu, când vrei să te bucuri de unul dintre cele mai incitante tipuri de sărut, mai întâi priveşte-ţi iubitul în ochi, prelungeşte un pic contactul vizual până când vi se apropie buzele şi apoi sărutaţi-vă cu foc.

Cele mai incitante tipuri de sărut: 3. Sărutul timid

Fără îndoială, sărutul timid este unul dintre cele mai incitante tipuri de sărut care înmoaie genunchii oricui, însă contează să ai şi atitudinea potrivită. De exemplu, când eşti într-un moment de intimitate cu iubitul tău sărută-l delicat, dar provocator. Nu trebuie să-l săruţi direct pe gură, încearcă mai întâi să-i atingi colţul gurii cu buzele închise şi apoi să iei contact cu toată suprafaţa buzelor. În funcţie şi de felul în care îţi răspunde iubitul la sărut, caută doar să apeşi uşor buzele de ale lui, pentru a-l invita şi pe el să facă un pas înainte.

Cele mai incitante tipuri de sărut: 4. Sărutul muşcat

Este unul dintre cele mai incitante tipuri de sărut care creează o senzaţie foarte erotică şi sexy. Constă în muşcatul buzelor delicat, însă trebuie să fiţi foarte atenţi să nu bruscaţi, fiindcă vă puteţi accidenta. Făcut aşa cum trebuie, el poate da naştere unor senzaţii de neuitat.

Cele mai incitante tipuri de sărut: 5. Sărutul pasional

Este acel tip de sărut în care ai impresia că nu poţi să mai respiri şi din acest motiv este considerat unul dintre cele mai incitante tipuri de sărut. Cu alte cuvinte dacă un bărbat te sărută aşa, înseamnă că este îndrăgostit de tine.

Loading...

Citește și

  • Ce substante contine sperma

    Este cunoscut faptul că nu doar actul sexual în sine are nenumărate beneficii, ci şi sperma. Iată ce substanţe conţine sperma şi care au efecte pozitive asupra sănătăţii tale fizice şi mentale.

  • Viaţa sexuală după histerectomie

    Histerectomia este o intervenţie chirurgicală de îndepărtare a uterului. Sunt situaţii în care odată cu uterul se îndepărtează şi ovarele şi trompele uterine, procedura fiind numită salpingo-ooforectomie. Iată cum este viaţa sexuală după histerectomie.

  • fantezii erotice cu gravide

    Există o categorie de bărbaţi care au fantezii erotice cu gravide, însă nu au curaj să vorbească deschis despre acest lucru. Într-adevăr este o fantezie mai ciudată, dar pe unii bărbaţi îi excită gândul că ar putea să facă sex cu o gravidă.