5 cele mai ciudate prezervative. Dinozaurul scoate "bestia" din bărbaţi

titlu_preyervative.jpg

Cele mai ciudate prezervative
Dacă vrei să te distrezi în intimitate foloseşte cele mai ciudate prezervative
Foto: Click!

Prezervativul joacă un rol foarte important în viaţa noastră sexuală fiindcă ne protejează de bolile cu transmitere sexulă. Însă există în lume câteva modele care intră în categoria cele mai ciudate prezervative şi care sunt folosite de persoanele nonconformiste.

Iată care sunt unele dintre cele mai ciudate prezervatice pe care le puteţi găsi în magazinele de specialitate.

Cele mai ciudate prezervative: 1. Dinozaur

dinoyaur.jpg

Cele mai ciudate prezervative
Dinozaur: Este unul dintre cele mai ciudate prezervative
Foto: Click!

Prezervativul în formă de dinozaur este unul dintre cele mai ciudate prezervative care au existat vreodată. Arată ca un dinozaur, dar şi culoarea este asemănătoare. Producătorii îi asigură pe cei care vor să folosească acest prezervativ în formă de dinozaur că latexul din care este confecţionat este de cea mai bună calitate şi garantează aceleaşi senzaţii.

Cele mai ciudate prezervative: 2. Anti-viol

antiviol.jpg

Cele mai ciudate prezervative
Anti-viol: Într-adevăr intră în categoria cele mai ciudate prezervative pe care le folosesc femeile
Foto: Click!

Este un prezervativ cât se poate de interesant, dar şi ciudat. El este recomandat femeilor, se fixează în vaginul femeii şi are pe margini, în interior, cârlige, de genul celor de pescuit, care nu mai pot fi scoase din penisului celui care a încercat să violeze decât cu ajutorul unui medic. Are mărimea unui tampon şi se prinde ca o clemă de penisul violatorului.

Cele mai ciudate prezervative: 3. Costum

costum.jpg

Cele mai ciudate prezervative
Costum: Acesta fără discuţie este considerat unul dintre cele mai ciudate prezervative
Foto: Click!

Pe lângă modelele clasice de prezervative, ale brendurilor cunoscute au apărut şi tot felul de nebunii care te vor face să râzi cu lacrimi înainte de a trece la acţiune. Printre cele mai ciudate prezervative din lume se află şi prezervativul costum. Dacă trebuie să mergi într-o seară la o recepţie, de ce să nu ai cu tine şi un prezervativ pe măsură.

Cele mai ciudate prezervative: 4. Fosforoscent

florescent.jpg

Cele mai ciudate prezervative
Fosforoscent: Este confecţionat din latex şi poate fi considerat unul dintre cele mai ciudate prezervative
Foto: Click!

Poate fi considerat unul dintre cele mai ciudate prezervative. Este confecţionat din latex natural, are un grad ridicat de siguranţă şi oferă plăceri intense. Nu ezitaţi să le folosiţi fiindcă sunt capabile să lumineze pe întuneric făcând astfel actul sexual mult mai interesant şi distractiv.

Cele mai ciudate prezervative: 5. Clovn

traynite.jpg

Cele mai ciudate prezervative
Clown: Haioase, dar şi cele mai ciudate prezervative
Foto: Click!

Pentru cei care vor să ofere un cadou haios dar în acelasi timp sugestiv, le recomand prezervativele în formă de clovn. Sunt confecţionate din latex de cea mai bună calitate şi cu siguranţă vor aduce zâmbetul pe chipul celui care îl primeşte. Prezervativul Clovn este considerat ca fiind unul dintre cele mai ciudate prezervative.

 

Loading...

Citește și

  • Fantezii eotice la servici

    Este cunoscut faptul că fanteziile erotice ne condimentează viaţa sexuală. Chiar dacă unele par destul de comune, există câteva fantezii erotice la serviciu care ne vor scoate din monotonie.

  • Cei mai romantici bărbaţi

    Cele mai multe femei visează să găsească într-o zi cel mai frumos, deştept şi romantic bărbat. De multe ori mă gândesc că un astfel de bărbat e o apariţie destul de rară. Dar asta nu înseamnă că nu sunt câteva tări recunoscute pentru faptul că au cei mai romantici bărbaţi.

  • Cele mai obositoare poziţii sexuale

    În ciuda faptului că bărbaţii adoră tot ce ţine de sex, sunt anumite lucruri care îi storc de energie în intimitate. Şi ne referim aici la cele mai obositoare poziţii sexuale care necesită mai mult efort din partea ambiilor parteneri.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1