4 poziţii sexuale care îi fac pe bărbaţi să fie pe deplin satisfăcuţi de viaţa lor intimă

femeia_deasupra.jpg

poziţii sexuale fac bărbaţi deplin satisfăcuţi viaţa intimă
Există câteva poziții erotice pe care bărbații le preferă și sunt printre cele mai folosite atunci când vor să aibă parte de clipe de neuitat în dormitor
foto: 123RF

Există câteva poziții erotice pe care reprezentanţii sexului puternic le preferă și sunt printre cele mai folosite atunci când vor să aibă parte de clipe de neuitat în dormitor. În articolul de mai jos, descoperiţi care sunt aceste ipostaze sexuale care îi fac pe cei mai mulţi bărbaţi să fie pe deplin satidfăcuţi de viaţa lor intimă.

Femeia deasupra

Chiar dacă nu este el cel care deţine controlul, iubitul tău se va bucura să te admire şi să te atingă în zonele erogene. Profită de faptul că tu eşti cea care conduce partida de sex şi excită-ţi partenerul prin mişcări circulare.

Cu spatele la el

Şi în această situaţie tot tu eşti cea care deţine controlul, doar că gradul de excitare este mult mai mare atât pentru tine, cât şi pentru partenerul tău. Cu toate că nu există contact vizual, iubitului tău cu siguranţă îi va plăcea să-ţi admire şoldurile, coapsele şi posteriorul în timpul actului sexual.

Doggie Style

În această poziţie, partenerul este cel care deţine controlul. În plus, gradul de penetrare este mult mai mare, lucru care vă va ajuta pe amândoi să ajungeţi mai repede pe culmile plăcerii.

Dans în poală

În timp ce iubitul tău stă în şezut pe scaun, tu te aşezi deasupra lui, sprijinindu-te cu palmele de spătarul scaunului. Pe lângă faptul că sexul în această poziţie îţi oferă orgasm garantat, partenerul tău te poate excita şi mai mult prin mângâieri şi sărutări.

 

Loading...

Citește și