4 motive pentru care bărbaţii iubesc femeile mature

femeie_matura.jpg

motive pentru care bărbaţii iubesc femeile mature
Femeile mature ştiu ce îşi doresc în intimitate
foto: 123RF

Deşi ai crede că cei mai mulţi bărbaţi preferă doar femeile foarte tinere, se pare că cei care ştiu ce vor de la viaţă sunt atraşi îndeosebi de femeile mature şi experimentate. De ce se întâmplă acest lucru? În articolul de mai jos, află care sunt calităţile acestor femei, pe care reprezentanţii sexului puternic le adoră.

1. Nu le este frică să spună exact ce simt

Femeile mature știu care sunt consecințele cuvintelor lor și nu le este frică să fie vocale în anumite situații. De asemenea, știu și când trebuie să tacă și să treacă cu vederea. Acest lucru nu vine natural, ci este nevoie de mult timp pentru a stăpâni această artă.

2. Sunt independente

La 40 de ani, majoritatea femeilor sunt independente financiar și au avansat destul de mult în carieră. Acest lucru poate fi extrem de atrăgător pentru bărbații care adoră femeile puternice.

3. Știu să facă diferența între dragoste și sex

Cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului puternic preferă să aibă parte de distracție și aventură atunci când sunt tineri și din acest motiv evită relațiile serioase. De aceea, sunt atraşi de femeile mature. Acestea ştiu să facă diferența între o noapte pasională și o dragoste adevărată bazată pe iubire și comunicare.

4. Știu să își exprime dorințele sexuale

Femeile mature ştiu ce îşi doresc în intimitate. În timp ce femeile mai tinere sunt puțin mai reticente în această privință deoarece vor să își protejeze partenerul, femeile peste 40 de ani mereu îți vor spune exact ce vor, chiar dacă riscă să îți rănească egoul.

Loading...

Citește și

 • Motivele pentru care un bărbat ignoră o femeie

  Sunt sigură că nu o dată ai întâlnit un bărbat care părea interesat, atras, încântat de tine, îşi dorea să vă vedeţi zilnic, iar apoi, fără niciun avertisment, are loc o schimbare de atitudine şi începe să te ignore. Iată câteva explicații care te ajută să privești situația mai lucid.

 • îmbrace o femeie în intimitate pentru a-şi înnebuni partenerul

  Unele femei cred că reprezentanţii sexului puternic pentru a se excita au nevoie doar să le vadă dezbrăcate. Însă studiile în domeniu au demonstrat că lenjeria pe care acestea o poartă în momentele intime le poate stârni bărbaţilor apetitul erotic. Iată ce trebuie să facă o femeie în pat şi cu ce ar trebui să se îmbrace pentru a-şi înnebuni partenerul.

 • Cum întreţii viu romantismul relaţia cuplu

  Dacă monotonia s-a instalat deja în relația ta, nu mai e de mirare că și romantismul s-a dus. Ce poţi să faci în această situaţie? Încearcă să-l recucerești cu o ținută nouă, cu o schimbare care să-i atragă atenția și care să reaprindă pasiunea între voi. Până la urmă, să întreții viu romantismul este o provocare pentru orice cuplu.

 • Principalul motiv partenerii de viaţă înşală lipseşte

  Multe cupluri trăiesc cu impresia că pasiunea se pierde în timp, acoperită de rutină şi obişnuinţă şi nu mai poţi face absolut nimic pentru a o readuce înapoi. Este o concepţie total greşită şi este principalul motiv pentru care partenerii de viaţă înşală. Iar dacă nu fac acest lucru trăiesc ani mulţi nefericiţi, într-o monotonie insuportabilă, care îi stoarce de pofta de viaţă, de creativitate, de vitalitate, de entuziasm. Aşadar, oamenii sunt capabili de acte nebuneşti pentru un strop de pasiune.