4 motive pentru care bărbaţii înşală. Nu întotdeauna partenerele sunt de vină

infidelitate.jpg

motive pentru care bărbaţii înşală
De cele mai multe ori, bărbații înșală deoarece nu au încredere în ei
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Dacă afli că partenerul de viaţă te înşală, nu este cazul să disperi sau să te învinovăţeşti. Bărbații sunt infideli din mai multe motive, iar de cele mai multe ori acestea nu țin neapărat de parteneră. Iată care sunt cele mai cunoscute motive pentru care bărbaţii înşală.

1. Este dependent de sex

Sexul poate fi o formă de eliberare, dar și de dependență. Unii bărbați apelează nestăpânit la contactul sexual din rațiuni ce țin de psihologia lor. Astfel de cazuri sunt reale și pot fi comparate cu dependența de droguri sau de alcool. Oricât ar încerca să se stăpânească, acești bărbați sfârșesc prin a trăda încrederea jumătății lor.

2. Este nesigur pe ceea ce poate să facă în pat

De cele mai multe ori, bărbații înșală deoarece nu au încredere în ei. Anumite complexe i-au făcut sau îi fac să se simte nesiguri de aspectul lor sau de aptitudinile din pat, și de aceea încearcă să compenseze prin cât mai multe cuceriri. Orgoliul trebuie hrănit într-un mod sau altul, iar lista mare de femei care i-au trecut prin pat poate să îi ajute să umple golul interior.

3. A intervenit rutina

Atunci când lucrurile din dormitor devin plictisitoare, este posibil ca perechea ta să simtă nevoia de a-și satisface fanteziile alături de o femeie mai deschisă, care să îi înțeleagă dorințele. Acesta este un motiv comun pentru care bărbații înșală și este încurajat de problemele de comunicare, nu de faptul că nu te iubește.

4. Vrea să se răzbune pe parteneră

Unii bărbați trădează și pentru a se răzbuna pe partenerele lor. Indiferent cu ce i-ai greșit, acum va avea grijă să suferi la fel de mult, cu ajutorul altei femei. Îți arată cum ai distrus relația și cum l-ai îndepărtat de tine, prin comportamentul tău.

Loading...

Citește și

 • cele mai periculoase poziții în dormitor

  Se pare că există cel puţin două pozitii sexuale care pot provoca fractură de penis şi este bine să le ştiţi. Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.

 • Cum faci meargă relaţie distanţă sfaturi

  Relaţia la distanţă poate fi dificilă, dar are şi părţile ei bune. Foarte multe cupluri recunosc că acest tip de relaţie este tocmai ce le trebuie pentru a valorifica mai mult timpul petrecut împreună şi pentru a aprecia sincer persoana lângă care trăiesc.

 • Genul de despărţire care lasă răni adânci în suflet

  Despărţirea în care unul dintre parteneri a înşelat lasă, fără îndoială, răni în suflet greu de vindecat. Acest tip de despărţire se numără printre cele mai dificile, deoarece îţi vin în minte tot felul de întrebări, îndoieli, iar lipsa încrederii îţi poate sădi în minte scenariile cele mai sumbre. Viaţa dublă a unuia dintre parteneri are efecte pe termen lung şi produce răni interioare profunde.

 • Siguranţa în relaţie poate duce la nepăsare

  O prea mare încredere în relație și în partener poate duce la nepăsare. Adică, nu-ți mai dai tot interesul pentru a-l cuceri, crezi că este deja al tău și nimic nu vă poate despărți.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1