4 cele mai bune trucuri sexuale

lenjerie.jpg

cele mai bune trucuri sexuale
Când viaţa sexuală devine monotonă puneţi în practică cele mai bune trucuri sexuale
Foto: Click

Cu timpul, chiar şi cele mai sudate şi îndrăgostite cupluri trec printr-o stare de monotonie. Pentru a vă condimenta viaţa sexuală, e timpul să uitaţi de rutină şi să puneţi în practică cele mai bune trucuri sexuale.

Iată 4 dintre cele mai bune trucuri sexuale pe care merită să le experimentaţi!

Cele mai bune trucuri sexuale:1. Priveşte-l în ochi când îi faci sex oral

Fără discuţie sexul oral este unul dintre cele mai bune trucuri sexuale şi oferă cele mai incredibile senzaţii erotice pe care le doreşte şi simte un bărbat. Nu este nimic mai incitant pentru el decât să fie privit provocator de iubita lui în timpul sexului oral. Aşa că nu-ţi rămâne decât să laşi inhibiţiile şi timiditatea la o parte când eşti în dormitor cu iubitul tău şi oferă-i un spectacol de zile mari. Este foarte important să îi oferi din punct de vedere sexual ceea ce îşi doreşte şi astfel, vei creşte tensiunea şi îl vei determina să te dorească mai mult.

Cele mai bune trucuri sexuale:2. Spune-i ce să-ţi facă în pat

Marea majoritate a femeilor sunt conştiente că trebuie să îşi exprime dorinţele în pat, astfel partenerul de viaţă nu va ghici cum să le aducă la orgasm. Însă în practică lucrurile stau puţin diferit în sensul că puţine femei au curaj să vorbească despre ceea ce vor să li se întâmple din punct de vedere sexual. Ia-ţi inima în dinţi şi îndrumă-ţi iubitul în timpul partidei de sex, fiindcă doar aşa poţi obţine o satisfacţie deplină pe plan erotic.

Cele mai bune trucuri sexuale:3. Întreabă-l despre fanteziile lui sexuale

Oricât de minunat te-ai simţi în pat cu iubitul tău, este foarte important să nu uitaţi să comunicaţi în permanenţă şi să afli care sunt şi cele mai ascunse gânduri ale lui. Firesc, că acestea sunt în mare parte de natură sexuală, iar dacă îi afli fanteziile sexuale, acest lucru vă poate ajuta destul de mult în intimidate. Iar dacă îşi doreşte să le pună şi în practică, cu atât mai bine, fiindcă viaţa voastră sexuală va fi mult mai interesantă.

Cele mai bune trucuri sexuale:4. Poartă lenjerie intimă provocatoare

Întotdeauna lenjeria intimă provocatoare a fost o modalitate bună de a diversifica viaţa sexuală şi firesc de a creşte apetitul sexual. Orice femeie îmbrăcată într-o lenjerie intimă sexy se va simţi mult mai puternică şi atractivă în intimidate, iar partenerul nu va întârzia să o răsfeţe cu gesturi de iubire. Aceasta poate fi o provocare pentru tine şi nu trebuie să te pregăteşti sau să investeşti foarte mult, ai nevoie doar de lenjerie sexy în care să te simţi bine.

Loading...

Citește și

  • Cele mai fierbinţi partide de sex pe plajă

    Sexul pe plajă este una dintre cele mai răspândite fantezii erotice şi este recomandat oricărui cuplu care iubeşte aventura în plan sexual. Dea-a lungul timpului cele mai fierbinţi partide de sex pe plajă ale vedetelor au stârnit controverse şi au fost mediatizate în toată lumea.

  • Durata normală a unei partide de sex

    Întotdeauna au existat discuţii legate de timpul care trebuie acordat unei partide de sex pentru ca ambii parteneri să fie satisfăcuţi pe deplin. Însă durata normală a unei partide de sex depinde în mare măsură de fiecare cuplu în parte.

  • Ce este himenul şi ce rol are

    Marea majoritate a fetelor îşi pun tot felul de întrebări legate de himen. Ce este himenul şi ce rol are? Este o membrană simplă ce separă cavitatea vaginală de vulvă şi nu se ştie cu exactitate care este rolul lui şi de ce fetele se nasc cu el.