4 cele mai bune prezervative pentru femei

prezervativ.jpg

cele mai bune prezervative pentru femei
Cele mai bune prezervative pentru femei conferă plăcere maximă în timpul actului sexual
Foto: Click!

Cuplurile trebuie să se bucure de o partidă de sex la fel de mult indiferent dacă folosesc sau nu prezervativul. Cele mai bune prezervative pentru femei se găsesc într-o varietate de culori, de mărimi, de texturi şi de arome.

Iată cele mai bune prezervative pentru femei care oferă plăcere maximă în timpul partidei de sex.

Cele mai bune prezervative pentru femei: 1. Cu arome

Aceste prezervative sunt frumos colorate, de mărimi şi arome diferite şi sunt recomandate în special pentru sexul oral. Persoanele care folosesc acest gen de prezervative în timpul partidelor de sex recunosc că acestea au gusturi şi mirosuri ispititoare. Aroma poate fi în lubrifiant sau direct pe prezervativ. De exemplu, unele prezervative aromate sunt chiar colorate pentru a se potrivi cu aroma. Acestea sunt concepute pentru a oferi plăcere în timpul sexului oral şi din acest motiv sunt unele dintre cele mai bune prezervative pentru femei.

Cele mai bune prezervative pentru femei: 2. Cu striaţii

Prezervativul cu striaţii este extrem de haios şi considerat unul dintre cele mai bune prezervative pentru femei. Datorită acestor striaţii femeile ajung mult mai uşor la orgasm şi din acest motiv este recomandat să-l folosiţi. Forma sa special concepută cu striaţii şi puncte în relief conferă plăcere maximă femeilor şi senzaţii de neuitat în timpul actului sexual.

Cele mai bune prezervative pentru femei: 3. Subţiri

Unele dintre cele mai bune prezervative pentru femei sunt cele subţiri. De-a lungul timpului foarte multe doamne s-au plans de faptul că prezervativul diminuează plăcerea atunci când fac sex cu partenerii de viaţă. Din acest motiv s-a creat prezervativul subţire care păstrează sentimentul resimţit fără acest mijloc de protecţie.

Cele mai bune prezervative pentru femei: 4. Cu lubrifiant

Femeile nu suportă orice prezervativ şi din acest motiv sunt recomandate cele fine şi lubrifiate. Aceste prezervative sunt recomandate femeilor care au probleme cu lubrifierea vaginului. Sunt de mai multe forme şi texturi şi sunt menite să sporească plăcerea în timpul actului sexual. Prezervativul cu lubrifiant este unul dintre cele mai bune prezervative pentru femei fiindcă aceea frecare alunecoasă din timpul penetrării va creşte nivelul de sensibilitate.

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1