3 situaţii care pot să zdruncine din temelii o relaţie

umilirea.jpg

situatii care pot sa zdruncine din temelii o relatie
Umilirea partenerului este o situaţie care poate să zdruncine din temelii o relaţie
foto: 123RF

Unele relaţii sunt atât de fragile încât e suficient să le atingă ceva nociv pentru a ajunge disfuncţionale. De aceea, tu şi partenerul tău ar trebui să idenţificaţi acele comportamente care pot să zdruncine din temelii legătura voastră. Iată 3 situaţii care pot face rău relaţiei :

Ranchiuna

Pentru ca ambii parteneri să îşi revină după o ceartă, este necesar ca cel care a jignit sau a făcut acuze dureroase să îşi arate remuşcarea, iar partenerul său să îi accepte scuzele şi să reuşească să depăşească blocajul. Nu vei rezolva nimic purtându-i pică celui de lângă tine, iar relaţia voastră nu se poate îmbunătăţii dacă adopţi această atitudine, ba din contră.

Trădarea

Să îţi trădezi partenerul nu este niciodată o idee bună, pentru că veţi avea amândoi de suferit, indiferent dacă este din cauza că el a aflat despre lipsa ta de loialitate sau dacă tu însăţi ajungi să te simţi atât de vinovată, încât să-ţi doreşti să renunţi la relaţie din această cauză.

Umilirea partenerului

Indiferent dacă are loc în intimitatea casei voastre sau în spaţii publice, este o formă de abuz emoţional. Dacă simţi nevoia să faci glume pe seama iubitului tău şi să îl umileşti, s-ar putea să nu fiţi tocmai potriviţi unul pentru celălalt. Iar în acest caz, nu vei reuşi decât să îl răneşti şi să îl îndepărtezi de tine.

Loading...

Citește și

 • indicat să îl convingi pe partener să te sărute mai des

  Săruturile menţin vie pasiunea în cuplu. Cu cât îl săruţi mai des pe partener, în viaţa de zi cu zi, cu atât măreşti şansele activităţii în dormitor. Specialiştii spun că în saliva bărbatului se găseşte şi hormonul sexual, testosteron, care măreşte libidoul ambelor sexe. De aceea sunt ele aşa de importante în general, nu doar în timpul preludiului.

 • Lipsa orgasm efecte nefaste specialiştii

  Există foarte multe informaţii false privind consecinţele nefaste pe care lipsa orgasmului le are asupra psihicului şi fizicului nostru. Bărbaţii sunt cei mai drastici considerând că sperma se depozitează în testicule, iar abstinenţa poate duce chiar la cancer.

 • Cât de important este sexul oral într-o relaţie

  Practicarea sexului oral reprezintă de mult timp un semn al intimităţii şi încrederii între iubiţi, iar importanţa sexului oral într-o relaţie este de netăgăduit.

 • Motivele pentru care unii bărbaţi mimează orgasmul

  Este greşit să credem şi să promovăm ideea că doar femeile mimează orgasmul. Şi reprezentanţii sexului puternic fac acest lucru, numai că procentul lor este mult mai mic. Motivele pentru care aceştia mimează orgasmul ţine de orgoliul lor.