3 poziţii sexuale care nu sunt agreate de femei. Iată motivele

poyitii.jpg

pozitii care nu sunt agreate de femei
Sunt câteva poziţii sexuale pe care femeile nu le prea agreează în timpul sexului
foto:123RF
Citeste tot despre: 

Sunt câteva poziţii sexuale pe care femeile nu le prea agreează în timpul sexului, din diferite motive, chiar dacă bărbaţii le consideră perfecte. Totuşi, pentru a menţine incitantă viaţa amoroasă este nevoie de un echilibru al preferinţelor, mai ales că reprezentanţii sexului puternic adoră anumite ipostaze care, de cele mai multe ori, nu sunt deloc pe placul femeilor.

Poziţia"Doggystyle"

Chiar dacă permite o penetrare adâncă și o stimulare perfectă a puntului G, se pare că această poziţie nu se numără printre favoritele persoanelor de sex feminin. Contactul sexual poate fi dureros din cauza penetrării profunde, penisul ajungând să atingă sau chiar să rănească cervixul.

Poziţia"Femeia deasupra"

Este una dintre ipostazele preferate de bărbaţi, însă nu şi de femei. Când fac dragoste în această poziţie, ele se gândesc mai mult ca de obicei la modul în care arată. Chiar dacă au o siluetă perfectă, acestea nu se pot abţine să se gândească dacă sânii lor sau abdomenul arată bine, dacă nu cumva este vreun detaliu inestetic, care să fie văzut de partener.

Poziţia "Cowgirl inversată"

Deşi pare o poziţie excitantă, nu este şi una potrivită, deoarece penetrarea este mai dificilă şi mai riscantă, iar pentru femeie poate fi foarte inconfortabilă. De cele mai multe ori, reprezentantele sexului frumos nu pot avea orgasm în această postură.

Loading...

Citește și

 • calitati irezistibile gasesc la femei

  Deseori ne întrebăm care sunt calităţile pe care un bărbat le găseşte atrăgătoare la o femeie. Şi, fie că este vorba de personalitatea noastră sau imaginea pe care o arătăm despre propria persoană există câteva aspecte pe care bărbaţii le găsesc irezistibile.

 • sex pe canicula

  În această perioadă, temperaturile caniculare sunt greu de suportat de toată lumea. Nu numai că ne afectează starea de spirit, dar pot crea probleme și din punct de vedere erotic. Din acest motiv, este bine să evitaţi relaţiile intime cu partenerul, mai ales dacă aţi stat prea mult la soare.

 • uscaciunea vaginala sex femeie

  Uscăciunea vaginală este o afecțiune iritantă, atât fizic, cât și emoțional. Netratată, poate avea un impact major asupra vieţii sexuale a unei femei, ceea ce poate provoca neplăceri în relaţiile intime cu partenerul.

 • sex incendiar cuvinte murdare

  Nimic nu-l excită pe partener mai mult decât atunci când celălalt îşi exprimă excitaţia cu voce tare. „Limbajul obscen” este o artă pe care toţi îndrăgostiţii ar trebui să o stăpânească.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1