3 motive clare pentru care bărbații își caută amante

amanta.jpg

motive clare pentru care barbatii isi fac amante
Diversitatea sexuală este unul dintre motivele clare pentru care bărbații își fac amante
foto: 123RF

Se pare, că pentru cei mai mulți bărbați căsătoriți, a-şi căuta o amantă este ca o distracţie şi reprezintă împlinirea unei dorinţe fără a ţine cont de responsabilităţile unui mariaj. Vreți să aflați care sunt motivele pentru care bărbații implicați într-o relație simt nevoia să aibă și o iubită? Din dorinţa de a cunoaşte şi alte persoane şi pentru a experimenta ceva nou.

Vreți să știți de ce bărbații căsătoriți își caută amante? Probabil că pe foarte multe femei motivele le vor surprinde, însă o nouă relaţie pentru reprezentanții sexului puternic presupune alte trăiri, alte experienţe, iar sentimentul de aventură erotică le îmbogăţeşte cunoaşterea de sine.

Motive clare pentru care bărbații își caută amante: 1. Nu se mai simt atrași de soții

În ziua de astăzi din ce în ce mai mulți bărbați căsătoriți își caută iubite deoarece ajung la concluzia că nu îşi mai iubesc partenerele de viaţă. Acesta este unul dintre cele mai întemeiate motive pentru care bărbații își caută amante. Nu mai doresc să rămână în căsnicie, însă simt că nu pot ieşi din ea din tot felul de motive, fie că se simt ataşaţi, dependenţi şi preferă să-şi facă o altă relaţie pentru a simţi din nou că iubesc. Vor să se simtă doriţi, iar soţiile nu le mai îndeplinesc această nevoie.

Motive clare pentru care bărbații își caută amante: 2. Pentru diversitate sexuală

Cei mai mulți bărbați căsătoriți, după câţiva ani de relaţie spun că nu mai sunt satisfăcuţi de viaţa sexuală pe care o au alături de soție şi din acest motiv preferă să îşi caute amante. Nu au curaj să le spună soţiilor că nu mai sunt mulţumiţi de ceea ce se întâmplă în dormitor şi de ceea ce îşi doresc, de fapt, să se întâmple în materie de sex. Din punctul lor de vedere este mult mai comod să-şi facă o iubită pentru a compensa ceea ce le lipseşte. Ei cred că dacă şi-ar exprima dorinţele sexuale, soţiile ar fi şocate, ar reacţiona urât şi îşi vor face o părere proastă despre ei.

Motive clare pentru care bărbații își caută amante: 3. Îi incită provocarea

Chiar și după ce se căsătoresc unii bărbați adoră să se joace, să cucerească şi să experimenteze. Îşi caută amante pentru că nimic nu le întăreşte mai mult respectul de sine decât sentimentul de a fi doriți. Bărbaţii după relaţii de lungă durată se îndoiesc de virilitatea lor, iar acest lucru îi face vulnerabili la avansurile altor femei. Pe de altă parte, își fac amante pentru că vor, pentru că pot şi pentru că nu sunt în stare să se abțină.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • comportamente care deranjeaza in timpul sexului

  În pofida faptului că femeile cred că bărbații au întotdeauna chef să facă sex și că sunt incapabili să refuze o partidă de amor, lucrurile nu stau întotdeauna chiar așa. Sunt câteva cauze care scad pofta de sex la bărbați și acestea țin, în mod normal, de problemele de zi cu zi.

 • sfaturi pentru sex in 3

  Sexul în trei este o fantezie atât a femeilor, cât și a bărbaților, însă puține cupluri ajung să o pună în practică. Din acest motiv, este important să înţelegi de la început faptul că succesul unei astfel de experiențe ține de găsirea partenerului potrivit.

 • Lucruri fascinante pe care nu le știai despre vagin

  De-a lungul timpului despre vagin s-au conturat foarte multe mituri şi s-au emis foarte multe teorii. Cu toate acestea, sunt lucruri uimitoare și mai puțin cunoscute despre vagin, pe care trebuie să le aflați neapărat.

 • atingeri in timpul sexului care le înnebunesc pe femei

  De fiecare dată în timpul partidelor de sex bărbații trebuie să țină cont și de acele părți sensibile ale corpului partenerei care stimulate excită foarte mult. În acest articol veţi afla care sunt cele mai provocatoare atingeri în timpul sexului care le înnebunesc pe femei.