3 mituri spulberate despre sexul anal

sex_anal.jpg

mituri spulberate despre sexul anal
Dacă este însoţit de dorinţă, comunicare, dezinvoltură, de lubrifiere şi încredere între parteneri, sexul anal poate fi nedureros, ba chiar extrem de plăcut
foto: 123RF

Sexul anal, un obstacol greu de trecut într-o relaţie, subiect tabu pe care deseori partenerii se tem să-l deschidă, de frică să nu fie judecaţi greşit. Pe de altă parte, sunt persoane care îl consideră dezagreabil şi împotriva tuturor legilor firii.

În articolul de mai jos, distrugem câteva mituri despre această practică sexuală atât de controversată.

Sexul anal este murdar

Sexul anal nu este mai murdar decât sexul normal. Înainte de fiecare moment intim este recomandat să faci un duş. În cazul sexului anal, trebuie să acorzi atenţie specială zonei din jurul anusului. Măsurile speciale, cum ar fi clisma, nu sunt necesare. Se recomandă folosirea unui prezervativ pentru penetrarea anală şi schimbarea acestuia dacă se trece apoi la penetrarea vaginală..

Sexul anal este întotdeauna dureros

Dacă este însoţit de dorinţă, comunicare, dezinvoltură, de lubrifiere şi încredere între parteneri, sexul anal poate fi nedureros, ba chiar extrem de plăcut. Dacă simţi durere, organismul încearcă să îţi spună că faci ceva greşit.

Anusul nu este creat pentru jocuri sexuale

Ei bine, fiecare dintre noi e liber să hotarască destinaţia propriului anus şi nu ar trebui să îi judecăm pe cei care găsesc că e ceva plăcut să facă sex anal. Rectul şi anusul au un număr foarte mare de terminaţii nervoase foarte sensibile, iar stimularea lor prin frecare poate fi plăcută atât pentru bărbaţi, cât şi pentru femei.

 

loading...
Loading...

Citește și

 • trucuri dorinta sex

  Trebuie să recunoaştem, femeile nu au întotdeauna chef de sex şi fie îi spun iubitului în faţă acest lucru, fie născocesc fel şi fel de motive pentru a-l convinge că nu are rost să insiste.

 • sex ocazional fara sentimente

  Întâlnirile ocazionale nu presupun o implicare emoţională, singurul lucru important fiind modul în care partenerul te face să te simţi în timpul actului sexual.

 • cauze durere sex sanatate lubrifiere

  Simți dureri în timpul actului sexual? Multe femei se confruntă cu acest disconfort, din diferite motive. Pentru că un contact sexual dureros poate cauza stres emoțional și chiar sabotarea relației, trebuie întotdeauna inestigată cauza de îndată ce apare.

 • aventurierii sunt considerati cei mai buni amanti

  Fie că sunt singuri, fie îşi doresc pur şi simplu mai multe moduri de a se relaxa ocazional, aventurierii nu caută neapărat sex pentru plăcere fizică pură. Ei sunt deschişi la toate oportunităţile care le ies în cale, chiar dacă asta înseamnă că se vor implica într-o relaţie cu cineva cu care au crezut iniţial că vor avea doar o aventură de o noapte.