3 lucruri pe care bărbaţii le apreciază la o femeie mai mult decât aspectul fizic

poza_4.jpg

3 lucruri pe care bărbaţii le apreciază la o femeie mai mult decât aspectul fizic
Spontaneitatea este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie
foto: Pixabay.com

De foarte multe ori reprezentanţii sexului puternic sunt interesaţi de anumite femei fără ca acest lucru să fie legat de aspectul exterior, dimensiunea la sutien sau orice lucru care ţine de felul în care arată. Este adevărat, aspectul fizic este primul pe care îl observăm la o persoană, dar pe termen lung acest lucru nu prea contează. Indiferent dacă vă vine să credeţi sau nu, sunt cel puţin 3 aspecte care nu ţin de partea fizică pe care bărbaţii le apreciază la o femeie. Iată care sunt:

Naturalețea

Contrar opiniei populare, machiajul excesiv și aspectul de păpușă nu este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie. Dimpotrivă, o femeie naturală, cu un machiaj discret, va arăta mult mai bine în ochii unui bărbat. Iar naturalețea contează și din punctul de vedere al comportamentului. Bărbații își dau imediat seama când o femeie nu este ea însăși, mai ales atunci când o cunosc destul de bine. Unei femei nu îi stă bine să disimuleze anumite personalități, cel mai bine este să fie ea însăși, așa cum se comportă și când este singură.

Spontaneitatea

Bărbații au fost întotdeauna atrași de adrenalină, de distracție și de lucruri interesante. Spontaneitatea este ceea ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie, mai ales când vine vorba de o relație de lungă durată. După ceva timp, rutina zilnică poate interveni într-un cuplu și îl poate scutura din temelii. Există posibilitatea ca ambii parteneri să devină plictisiți și să despartă fără un motiv întemeiat. Cel mai bine este ca atât ea, cât și el, să dea dovadă de spontaneitate și să încerce să facă lucruri noi și inedite împreună. O femeie nu trebuie să se teamă să îi propună iubitului să facă ceva neobișnuit, pentru că un bărbat va fi întotdeauna pregătit să spună „Da”.

Încrederea în sine

Deși majoritatea adoră să se simtă puternici și au un orgoliu de nedoborât, ce apreciază bărbații cel mai mult la o femeie este încrederea în sine. Aceștia pot fi cuceriți printr-o atitudine și o personalitate puternică. Chiar dacă o femeie nu are un aspect foarte atrăgător, aceasta poate seduce oricând un bărbat dacă adoptă o atitudine potrivită. Femeile sunt mai apreciate atunci când se apreciază pe ele însele.

 

Loading...
 
 

Citește și

 • problemă sexuală confruntă bărbaţii

  Anxietatea sau tracul de performanţă sexuală reprezintă principala problemă cu care se confruntă bărbaţii şi se manifestă prin nelinişte în momentul în care îţi doreşti să începi o activitate intimă. Acestă stare blochează cursul normal şi spontan al gândurilor şi simţurilor. Per total, când suferi de anxietate de performanţă sexuală, nu te poţi simţi în largul tău, în dormitor.

 • grseala comuna punerea prezervativului

  Foarte mulţi bărbaţi sunt nesiguri în legătură cu modul în care ar trebui pus prezervativul, dar nici unul dintre ei nu vorbeşte despre acest lucru din jenă. Iar această atitudine le poate pune sănătatea în pericol. Până la urmă, nu e mai bine să rişti să te simţi ridicol şi să întrebi cum e corect, decât să nu întrebi şi să te alegi cu cine ştie ce boală cu transmitere sexuală?

 • Ce înseamnă intimitate

  Fiecare dintre noi avem propria reprezentare asupra a ceea ce înseamnă intimitate. Când rostim acest cuvânt apare sentimentul de apropiere, de conectare, de legătură. Adesea găsim că este uşor să ne deschidem sufletul pentru ca celălalt să intre în intimitatea gândurilor şi sentimentelor noastre. Alteori, asemenea unor melci, ne retragem în propria cochilie, cuprinşi de teamă, neîncredere, precauţie, privind cu ochi apropape închişi spre celălalt.

 • sarcina motive importante sex

  Sarcina nu constituie o perioadă în care să renunţaţi la sex. Dimpotrivă, atunci ai multă nevoie de oxitocină, hormonul care te leagă de bebeluşul tău. Iar oxitocina este eliberată în timpul sexului. Există şi alte motive importante pentru a-ţi continua viaţa sexuală.