3 greşeli care pot distruge o relaţie de cuplu. Iată cum să le eviţi

nefericit.jpg

3 greşeli care pot distruge o relaţie de cuplu
Când au probleme în cuplu, partenerii preferă să amâne cât mai mult discuția și izbucnesc în cele mai nepotrivite momente
foto: 123RF
Citeste tot despre: 

Întotdeauna relaţiile au nevoie de timp, energie şi implicare pentru a funcţionna iar destrămarea lor se produce, de cele mai multe ori, din cauza ambilor parteneri. Află cum să eviți cele mai întâlnite greșeli care duc la ruperea unui cuplu.

Nu îți critica partenerul

Este important să faci diferența între a spune ce te nemulțumește și a-l critica pe celălalt, cerându-i să se schimbe. Bărbații nu te mai ascultă din momentul în care le explici cum să fie. Spune-i, în schimb, că îi apreciezi calitățile, dar ți-ai dori să țină cont și de nevoile tale.

Nu evita confruntarea

Când au probleme în cuplu, partenerii preferă să amâne cât mai mult discuția și izbucnesc în cele mai nepotrivite momente. Dă cărțile pe față și spune-i ce te deranjează. Încurajează-l și pe el să recunoască ce nu îi place în relația voastră și găsiți o rezolvare.

Nu lăsa distanța să intervină între voi

Uneori ești prinsă de problemele de la muncă sau de despărțirea prin care trece cea mai bună prietenă și uiți să îi dai atenție iubitului tău. Același lucru i se poate întâmpla și lui. În loc să adâncești distanța cu reproșuri, mai bine pune la cale o ieșire în oraș sau o cină romantică. Vă veți reconecta, iar tensiunile vor dispărea.
 

Loading...

Citește și

 • cuplu certuri efecte pozitive asupra relaţiei

  Din când în când, certurile pot fi sarea şi piperul unei relaţii, care să te facă să conştientizezi cât de importante sunt momentele frumoase petrecute alături de partener. Discuţiile în contradictoriu te pot ajuta să vezi cu alţi ochi persoana iubită şi să-ţi influnţeze în mod pozitiv comportamentul faţă de cel de lângă tine.

 • cele mai periculoase poziții în dormitor

  Se pare că există cel puţin două pozitii sexuale care pot provoca fractură de penis şi este bine să le ştiţi. Probabil că vă întrebaţi în ce constă fractura de penis, din moment ce osul este absent? Erecţia este provocată de circulaţia intensificată la nivelul organului genital. Dacă penisul este îndoit brusc şi cu forţa, trauma poate cauza o aşa numită "fractură",în care sunt avariate cele două cilindre care intră în alcătuirea penisului.

 • Genul de despărţire care lasă răni adânci în suflet

  Despărţirea în care unul dintre parteneri a înşelat lasă, fără îndoială, răni în suflet greu de vindecat. Acest tip de despărţire se numără printre cele mai dificile, deoarece îţi vin în minte tot felul de întrebări, îndoieli, iar lipsa încrederii îţi poate sădi în minte scenariile cele mai sumbre. Viaţa dublă a unuia dintre parteneri are efecte pe termen lung şi produce răni interioare profunde.

 • Greşeala uriaşă pe care o fac unii bărbaţi în relaţie

  Există momente în viața unei femei în care aceasta realizează faptul că bărbatul de lângă ea nu merită nici sentimentele pe care aceasta le investește și nici alte eforturi. Este vorba despre cei care se comportă urât cu partenera de viaţă şi o insultă, ori de câte ori au ocazia, fără să realizeze cât de mult rău îi fac.