„Scrie-ţi numărul de telefon pe acoperişul casei şi mesajul «Sunaţi-mă, piloţilor!»” Sfaturi pentru femeile nemăritate din anii '50

gospodina.jpg

Unul dintre sfaturi: "Stai într-un colţ şi plângi uşor. Cel mai posibil, cineva va veni la tine..."
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

Când ne gândim la anii '50, ne vin în minte sfârşitul celui de-al Doilea Război Mondial, revenirea economiei mondiale, Elvis Presley şi, cel mai probabil, începuturile televiziunii. La toate acestea mai putem adăuga rochiile feminine care făceau atunci furori şi rolul pe care femeile îl aveau în sociatate, în familie.

Kim Marx-Kuczynski a dat peste o revistă veche, McCall pe numele ei, care publicase, în 1958, un articol care i s-a părut foarte interesant şi pe care l-a postat pe pagina sa de Facebook, în 2018. Articolul cu pricina avea un titlu revelator – 129 de metode de-a face rost de un soţ – şi îşi propunea să ajute toate acele reprezentante ale sexului frumos să-şi găsească jumătatea. Nimic în neregulă cu asta! Însă unele sfaturi oferite tinerelor nemăritate sunt de-a dreptul incredibile!

Articolul începe în felul următor - „În prezent, în Statele Unite, sunt 16 milioane de femei peste vârsta de 17 ani, care nu sunt măritate. Presupunem că marea lor majoritate îşi doresc să fie căsătorite, dar îşi fac griji cu privire la cele 12 milioane de bărbaţi necăsătoriţi, la care mai pot spera...”, au scris cei de la The Sun.

Citește aici continuarea.

Loading...