Să mai și râdem! Cum vor arăta declarațiile pe proprie răspundere pentru cupluri, după 15 mai

cupluri.jpg

actori care joaca o sceneta
Viața de cuplu are avantaje și dezavantaje
foto: captură Mircea Bravo

„Unde te duci?”, „cu cine”, „cât stai” și „de ce ai venit la ora asta?” – acestea ar fi noile întrebări la care trebuie să răspundă bărbații, după 15 mai, în „noile” declarații pe proprie răspundere. Asta dacă locuiesc cu „jandarmul” în aceeași casă.

După ridicarea stării de urgență nu va mai trebui să umblăm cu declarația pe proprie răspundere la purtător. Vom da „cu subsemnatul” doar în fața soției sau iubitei. Situația mai mult sau mai puțin amuzantă au surprins-o într-o scenetă savuroasă actorii Mircea Popa și Marieta Top.

Pe pagina de Facebook Mircea Bravo sunt tot felul de clipuri haioase, filmate în izolare. Actorii povestesc că totul a început în 2014, când realizau filmulețe cu camera ascunsă – așa-zisele farse. „După un an, toată lumea mă recunoștea și nu am mai putut face farse. Am vrut să mă sinucid. Apoi, colegului meu i-a venit ideea să filmăm cu camera la vedere sub forma unui reportaj și să transformăm dezavantajul că lumea mă cunoaște într-un avantaj. În 2016 am hotărât să extindem gama de produse și am realizat primele sketchuri, mici filme”, explică Mircea.

Loading...
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1