Reguli stricte pentru Prima Doamnă a SUA. Nu are voie să deschidă ferestrele la Casa Albă şi nu primeşte salariu

shutterstock_185450528.jpg

Michelle Obama, fosta Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

În timpul campaniei electorale americane şi după alegerile prezidenţiale, privirile tuturor se îndreaptă nu numai spre candidat sau câştigător, cât şi spre soţia acestuia. Justificat sau nu, multă lume o invidiază pe noua Prima Doamnă. Însă viaţa ei la Casa Albă nu este deloc cum ne imaginăm noi că ar fi.

Odată cu mutarea la Casa Albă, începe o nouă viaţă pentru familia câştigătorului. Iar la o parte dintre noile activităţi ale preşedintelui şi ale Primei Doamne suntem şi noi martori. Aflăm cum va fi redecorat apartamentul prezidenţial şi ce planuri imediate au noii locatari de la Casa Albă. Însă, la fel de bine, există şi multe detalii despre noul statut al cuplului prezidenţial care nu sunt dezvăluite publicului. Dacă e să descriem viaţa Primei Doamne pe durata întregului mandat al soţului ei, ne vin în minte evenimentele oficiale la care aceasta ia parte adesea, cauzele nobile pe care le sprijină în calitate de parteneră a primului om în stat şi ţinutele minunate pe care le afişează în spaţiul public. Însă, pe lângă toate acestea, există şi îndatoriri pe care Prima Doamnă trebuie să le respecte şi reguli stricte de la care nu trebuie să se abată.

Citeşte aici toate restricţiile la care sunt supuse soţiile preşedinților Statelor Unite ale Americii.

 

Loading...
 
 

Citește și

  • Preşedintele francez François Hollande (59 de ani) a anunţat sâmbătă, pentru AFP, încetarea relaţiei cu Valérie Trierweiler (48 de ani), la exact două săptămâni de la dezvăluirea relaţiei sale amoroase cu actriţa Julie Gayet (41 de ani).

  • Prima doamnă a Franţei a pus piciorul în prag! De pe patul de spital, Valérie Trierweiler i-a dat papucii preşedintelui francez François Hollande, potrivit Corriere della Sera.