Obiceiuri care deosebesc persoanele inteligente de cele cu un IQ mic

shutterstock-1069555403.jpg

Dezvoltarea şi creşterea într-un mediu agresiv împiedică dezvoltarea creierului @shutterstock
clickpentrufemei.ro
Citeste tot despre: 

„Două lucruri sunt infinite: universul şi prostia umană. Şi nu sunt sigur de primul“, a spus Albert Einstein. Potrivit psihologilor, există obiceiuri şi comportamente care îi deosebesc pe oamenii inteligenţi de cei cu un IQ scăzut.

Un IQ ridicat este foarte important, mai ales într-un context profesional, iar o minte strălucită este întodeauna un atu. Inteligenţa poate fi greu de „măsurat“, deşi există „instrumente“ precum testele de IQ. Nu poţi da cuiva un chestionar imediat ce l-ai cunoscut, dar există anumite indicii că în faţa ta se află o perosană inteligentă. Sau nu. Psihologii au corelat o inteligenţă crescută cu un nivel superior de învăţare, creativitate şi rezolvarea problemelor.

Oamenii inteligenţi rămân calmi

O ceartă cu partenerul tău sau un blocaj în trafic pot declanşa frustrare sau furie. Oamenii deştepţi îşi păstrează calmul şi au semnificativ mai puţine ieşiri nervoase decât cei cu un IQ scăzut.

Citește aici continuarea articolului și află cum reusesc acestea să aplaneze orice conflict și ce obiceiuri îi deosebesc pe cei cu IQ ridicat de cei mai puțin inteligenți.

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1