"Zeiţa fitness-ului" şi-a arătat fundul pe net. Detaliul pe care fanii l-au văzut pentru prima dată

emyly_bun.jpg

Emily Skye fotomodel succes
Emily Skye este un fotomodel de succes în Australia
Foto: Arhivă personală

Fiecare dintre noi obişnuieşte să arate prietenilor şi cunoştinţelor doar fotografiile în care arată bine sau foarte bine. Acesta nu este şi cazul unei frumoase domişoare, care a făcut un gest contrar aşteptărilor tuturor.

E fotomodel de succes din Australia, este mare amatoare de fitness şi arată trăsnet! Cu o siluetă de invidiat, Emily Skye a ţinut cu tot dinadinsul să arate fanilor că are şi mici imperfecţiuni. Ea a publicat, pe contul personal de Facebook, imagini în care s-a lăsat fotografiată în timp ce atrăgea atenţia că are ...coşuri şi celulită.

emilz.jpg

Emily Skye fotomodel succes
Emily Skye îşi arată micile imperfecţiuni
Foto: Arhivă personală

“Am multe coşuri şi am celulită pe şolduri! Nu sunt cu nimic diferită faţă de orice fată de vârsta mea! Aşadar, aceasta e o postare cu totul difertă de toate celelalte!”, a scris simpatica Emily în dreptul fotografiei.

Imaginea a strâns, în cel mai scurt timp, zeci de mii de like-uri din partea prietenilor virtuali. Cât despre reacţiile fanilor, acestea nu au întârziat să apară: „Te iubim aşa cu eşti în realitate, Emily! Îţi multumim pentru că eşti cinstită cu tine însăţi, în primul rând!” „Nu e nimic în neregulă. Fiinţele umane nu sunt perfecte :)))).”, i-au scris ei pe reţeaua de socializare.

Dar iată cum arată fotomodelul într-o zi obişnuită! Vă lăsăm să o admiraţi...

emily_fitness.jpg

Emily Skye fotomodel succes
Emily Skye petrece multe ore la sala de sport
Foto: Arhivă personală
Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1