Voltaj, cu cearcăne adânci după Eurovision FOTO EXCLUSIV

voltaj-mare.jpg

Reprezentanţii României abia au reuşit să doarmă câte 3 ore pe noapte în ultima săptămână
Foto: AP, Facebook

Sunt de două săptămâni în capitala Austriei, la Viena, însă ultimele 7 zile au fost extrem de solicitante pentru membrii trupei Voltaj. Repetiţiile, şedinţele, întâlnirile oficiale şi recepţiile la care trebuiau să ia parte i-a stors de puteri. Stresul şi emoţiile s-au adăugat şi ele la nopţile nedormite, astfel încât sâmbătă seara cearcănele adânci de la ochii muzicienilor abia au putut fi mascate prin machiaj.

Orice competiţie cere efort şi sacrificii. Atât financiare, cât şi fizice. După ce Voltaj a renunţat la 6 concerte din această perioadă, pentru a putea participa la Eurovision, fapt care i-a “uşurat” de vreo 42.000 de euro, membri trupei ajung azi în ţară epuizaţi fizic şi psihic. Ultima săptămână la Viena s-a derulat într-un ritm ameţitor.

eurovision.jpg

Acordă interviuri
Foto: Facebook

eurovision-goia.jpg

Participă la dineuri
Foto: Facebook

Băieţii au avut parte de tot felul de emoţii de când au intrat în focul repetiţiilor, a atmosferei de concurs, iar stresul şi lipsa de timp le-au lăsat prea puţine ore de odihnă. Fiecare zi avea un program foarte strict şi, în acelaşi timp, plin. Repetiţii până la ore târzii din noapte, întâlniri cu oficialităţi şi cu români din Viena, petreceri la clubul înfiinţat special pentru Eurovision, dineuri şi recepţii cu mâncăruri tradiţionale din fiecare ţară, cu asta şi-au ocupat timpul cei cinci membrii au trupei în ultima perioadă “Am dormit, în medie, câte trei ore pe noapte în această săptămână. Dar, pentru noi, este o onoare să reprezentăm România aici, la Eurovision. Ne trezeam în fiecare dimineaţă cu dorinţa de a o lua «de la capăt». Sperăm să facem o impresie bună şi să ne clasăm pe un loc fruntaş”, a declarat Călin Goia pentru Click! ieri, cu câteva ore înainte de începerea competiţiei.

voltaj.jpg

Printre picături, membrii trupei s-au plimbat şi prin oraş
Foto: Facebook

Toţi cei 5 membri ai trupei, împreună cu Andrei Leonte (a şasea voce care cântă din spate), plus restul delegaţiei României sunt la Viena împreună cu soţii, iubite şi copii, veniţi să-i susţină. Din păcate ieri, în ultima zi, nimeni nu a mai avut şansa să se plimbe prin oraş, din cauza vremii urâte. “Îi promisesem fiului meu, David, că-l duc la Grădina Zoologică, dar nu am mai reuşit”, a spus Iuliana Marciuc.

Trupa Voltaj a fost numărul 20 în concurs cu piesa “De la capăt”, număr care, spuneau ei, le va purta noroc, făcând referire la cel mai cunoscut şlagăr al lor, “20 de ani”. A avut de înfruntat alţi 26 de concurenţi cu voci senzaţionale.

Călin Goia împlineşte azi 40 de ani

Călin Goia a deschis şampania imediat după ce s-a terminat concursul. Chiar astăzi este ziua lui de naştere şi a “schimbat prefixul”, împlinind 40 de ani. Familia şi prietenii i-au fost alături, l-au felicitat şi i-au dat cadouri. După încă o noapte albă (cea de sâmbătă spre duminică), şi mai rupt de oboseală, Călin şi delegaţia României se urcă în avion cu destinaţia Bucureşti, unde vor ateriza spre seară.

Reporterii Click! au fost cazaţi pe durata Eurovision 2015 la "K+K Hotel Maria Theresia" în Viena.

 

Flash Eurovision

  • România este cotată cu şanse mici de câştig la casele de pariuri. Potrivit site-ului eurovisionworld.com, care adună cotele mai multor case de pariuri, trupa Voltaj s-ar clasa pe poziţia 22. În Marea Britanie se preconizează că vom fi pe locul 20, exact numărul lor de intrare pe scenă. Nici la casele de pariuri din Viena nu stăm mai bine. Unele anunţau că România va ocupa locul 22, altele locul 26. Pe de altă parte, în vârful clasamentului se află Suedia, Rusia, Italia, Australia.
  • În această competiţie s-au legat şi prietenii strânse. De parcă nici n-ar fi fost rivali, concurentul din Cipru, John Karayiannis, şi Polina Gagarina din Rusia sau Guy Sebastian din Australia au fost văzuţi mereu împreună de vorbă, în culise, sau jucându-se la calculator.
  • Conchita Wurst a fost o gazdă extraordinară pentru concurenţi. Era atentă şi grijulie cu ei, îi întreba dacă se simt bine sau le comanda cafele.
  • Italienii au făcut cele mai multe cuceriri la Eurovision 2015. Cei trei băieţii din trupa “Il Volo” au primit cele mai indecente propuneri de la fanii homosexuali, care le adresau cuvinte obscene, le făceau complimente sau le propuneau nopţi fierbinţi. 
  • rusia.jpg

    Polina Gagarina din Rusia a rupt şi ea inimile austriecilor
  • Polina Gagarina din Rusia a rupt şi ea inimile austriecilor. Cântăreaţa a primit în cabina din culise mai multe buchete de flori de la necunoscuţi, cu bilete pe care erau trecute numerele lor de telefon. Nu e de mirare, având în vederea frumuseţea blondei.
  • Delegaţia României a fost compusă din peste 80 de persoane - trupa Voltaj, echipa TVR şi familiile acestora, precum şi ziarişti acreditaţi. Toţi vor reveni azi în ţară.

 

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1