Unde poți vedea Eurovision 2015 dacă te afli în Viena

satul_eurovision_din_rathausplatz.jpeg

Satul Eurovision din Rathausplatz viena
Eurovision 2015: Vienezii au amenajat un campus special pentru fanii competiției, Satul Eurovision din Rathausplatz
foto: wien.info

Odată cu ediția a 60-a a concursului Eurovision, toată Viena este numai o sărbătoare. În plus, organizatorii Eurovision 2015 au amenajat mai multe locuri în Capitala Austriei, de unde fanii competiției pot urmări în direct spectacolul, dacă nu au mai găsit bilete.

Numeroase locuri din Viena le oferă fanilor concursului muzical şansa de a trăi emoțiile evenimentului în compania celor dragi. Astfel, cei interesați pot urmări Eurovision 2015 în direct, și pe ecranele amplasate în Viena. Atât în Satul Eurovision din Rathausplatz (Piaţa Primăriei), cât şi la cafeneaua Euro Fan Vienna se transmit cele trei show-uri live din cadrul Concursului Muzical Eurovision de la orele 21.00. ora Vienei, pe un ecran mare. Mai multe informații, găsiți și pe site-ul wien.info.

Eurovision 2015 se transmite live în toată Viena

Eurovision 2015 - Ce mai poți vedea în Viena

Pe lângă spectacolele Eurovision 2015, cele două semifinale (marți, 19 mai și joi, 21 mai) și finala de sâmbătă (23 mai), dacă te afli la Viena mai poți beneficia și de alte manifestări. Fie că te afli ca turist la Viena, fie că ai plecat special pentru concursul Eurovision, în această perioadă poți vedea expoziții legate de acest concurs. 

Organizatorii au pus la cale o expoziții interesante, legate de Eurovision. Mai multe expoziţii furnizează imagini fabuloase din cadrul celor 60 de ediții ale concursului Eurovision, desfășurate de-a lungul anilor.

  • Una dintre expoziţii are loc în curtea interioară a Muzeului Sunetelor (Klangmuseum). Prin intermediul înregistrărilor audio şi video puteţi avea o perspectivă interesantă asupra contribuţiilor austriece din ultimii 60 de ani. Cu ajutorului unui dispozitiv jukebox, vizitatorii îşi pot alege înregistrările preferate. Intrarea este liberă.
  • O altă expoziție se află la Muzeul Leopold din Viena, care prezintă chipurile celor 34 de participanţi care nu au acumulat nici un punct în ultimii 60 de ani la Eurovision, pe tăbliţe vechi din lemn. Chipurile acestor concurenți sunt realizate de către realizatorul de desene animate Tex Rubinowitz, un fan cunoscut al Concursului Muzical, câştigătorul premiului Bachmann.

Fanii Eurovision 2015 își dau întâlnire la Cafeneaua Euro Fan Vienna din EMS Lounge

cafeneaua_euro_fan_vienna.jpeg

cafeneaua euro fan vienna EMS
Cafeneaua Euro Fan Viena din EMS Lounge este locul de întâlnire pentru toți fanii competiției care se află în capitala Austriei pentru cea de-a 60-a ediție
foto: wien.info

 

Clubul austriac oficial OGAE, club al fanilor concursului Eurovision 2015, a dat întâlnire tuturor celor care iubesc această manifestare internațională la Cafeneaua Euro Fan Wienn, din EMS Lounge (Viena). Acesta este stabilit punct de plecare pentru fanii din toată lumea, care călătoresc spre Viena pentru Concursul Muzical Eurovision 2015. Cafeneaua are o capacitate de până la 800 de locuri pentru vizitatori. În timpul zilei, între orele 12.00 şi 18.00 se deschide o cafenea în zona de intrare rezervată admiratorilor Concursului Muzical Eurovision 2015, pentru relaxare şi schimb de informaţii.

Seara, în acest loc se găseşte salonul pentru petreceri: „Eurovision Disco”, un concurs Cover-Contest şi bineînţeles vizionarea pe ecran, în public, aşa-numita public viewing a celor trei spectacole live, marţi (19 mai), joi (21 mai) şi sâmbătă (23 mai) fac parte din program la fel ca apariţiile live, pe scenă, ale foştilor şi actualilor artişti ai celebrului concurs muzical. Intrarea este întotdeauna de la orele 18.00, iar programul începe de la orele 19.00.

În timpul zilei, intrarea este liberă. La petrecerile care au loc seara puteţi lua parte cu un abonament săptămânal sau pe bază de bilet individual. EMS Lounge se află chiar la staţia U3, Kardinal-Nagl-Platz şi prin Gara de Vest există o legătură directă cu Wiener Stadthalle, locul unde are loc Concursul Muzical Eurovision. 

Eurovision 2015: Ascultă melodiile din prima semifinală, de marți (19 mai)

Loading...
 
 

Citește și