Marcel Pavel: “Rusia trebuia să câştige Eurovisionul!” Ce spune artistul despre poziţia obţinută de Voltaj

marcel_pavel.png

marcel pavel eurovision 2015 rusia
Artistul neagă că opinia lui ar putea fi influențată de faptul că soția sa este din Rusia
foto: arhiva personală

Marcel Pavel a urmărit competiţia Eurovision din Republica Moldova, unde a cântat în acelaşi spectacol cu Inna la Orhei, un eveniment dedicat fotbaliştilor de la „Vulturii Roşii”, care au devenit noii campioni ai Moldovei.

Marcel Pavel consideră că Eurovision trebuia să fie câştigat de interpreta Polina Gagarina din Rusia. Întrebat dacă a ajuns la această concluzie datorită originilor soţiei sale, Violeta, despre care se ştie că este rusoaică, artistul a negat şi are o altă explicaţie. „Aş fi preferat ca Polina Gagarina să câştige competiţia. Reprezentanta Rusiei merita să câştige! Nu are nici o legătură cu faptul că soţia mea este din Rusia. Polina a cântat foarte bine. Suedia nu m-a dat peste cap… Iar Belgia, nu am înţeles ce căuta pe locul 4”, spune Marcel Pavel.

 În ceea ce priveşte rezultatul obţinut de Voltaj, Marcel Pavel este de părere că băieţii au cântat bine, dar nu au putut face mai mult. “Da, au cântat corect. Voltaj e o trupă bună, dar atât au putut. Jurizarea la Eurovision nu a fost întotdeauna cea mai corectă. Importantă este participarea, că se aude de România. Au cântat foarte bine. Noi am fost alături de ei. Probabil n-a fost şansa de partea lor”, ne-a mărturisit interpretul.

Marcel Pavel a clasat Romania la Eurovision, alaturi de Monica Anghel, pentru prima data in finala printre primii 10 in 2002, cu melodia lui Ionel Tudor „Tell me why?”.

Corespondenta realizata cu sprijinul K+K Hotel Maria Theresia. 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1