Luminiţa Anghel, dezvăluiri incendiare după Eurovision 2015! Ce le transmite celor de la Voltaj

luminita-anghel.jpg

eurovision 2015 luminita anghel
Luminiţa Anghel a fost invitată în emisiunea lui Teo Trandafir
Foto: Captură Kanal D

Luminiţa Anghel a ieşit pe locul 2 la finala Eurovision 2015. După concurs au apărut tot felul de zvonuri despre aceasta. Invitată în emisiunea lui Teo Trandafir de la Kanal D, solista a ţinut să lămurească tot ce s-a petrecut cu adevărat la Eurovision 2015.

''Nu am dat niciun juriu afară din hotel. Noi ne-am plătit singuri drumul, cazarea, masa. Eu mi-am plătit tot. De la piesă, dansatori, coafură, machiaj până la camera de hotel. Am venit cu toată echipa la Craiova. Am plătit pentru toţi aceşti oameni. Abia mai târziu am aflat că acesta era rezervat pentru Eurovision. Dar nu ni s-a spus să nu mergem acolo. Când a apărut juriul din motive deontologice nu mai putea fi cazat la acelaşi hotel în care stăteam noi ca să nu fie interpretări. Îi cunosc pe toţi de peste 20 de ani şi mi s-a părut un pic exagerat. Noi am luat cel mai bun hotel din Craiova pentru că mi-am permis. Soacra mea avea un prieten acolo şi ne-a dat o listă cu hoteluri din Craiova'', a spus Luminiţa Anghel, în platoul emisiunii ''Teo Show''.

Referitor la Trupa Voltaj, cea care a câştigat finala naţională Eurovision 2015 şi va merge mai departe la Viena, pe 23 mai, Luminiţa Anghel are numai cuvinte de laudă: ''Nu iese fum fără foc. Erau tot felul de poveşti că echipa câştigătoare ar fi susţinută. Eu nu am nimic cu Voltaj. Goia e un băiat extraordinar şi fin. Nu am niciun război cu băieţii. Nu m-am certat cu nimeni, nu am nimic cu cei din trupa Voltaj. Chiar îmi doresc să obţină un loc bun. Le doresc să fie printre primii cinci'', a mai adăugat solista.

Eurovision 2015 - Acuzată de fani că este arogantă

''Nu vreau să pat victimă. Pentru fanii de pe Facebook care au spus că nu am câştigat fiindcă sunt arogantă. Sunt foarte politicoasă, nu arogantă. Am zis că nu mă mai întorc la Eurovision, dar am crezut în acest proiect. Aroganţa de a vorbi în limba engleză în seara selecţiei naţionale nu e o aroganţă. Mă simt datoare pentru fanii mei din străinătate să le vorbesc în engleză. Nu sunt o frustrată. Nu este că nu ştiu să pierd. Nu vreau ca fanii să facă o petiţie sau vreun referendum'', a încheiat cântăreaţa, la Kanal D.

Eurovision 2015 – Luminița Anghel a cedat în favoarea Cristinei Vasiu

Luminiţa Anghel şi Cristina Vasiu au fost la un pas să apară cu un show asemănător în finala Eurovision 2015. Coicidenţa a făcut ca ambele artiste să aibă pe scenă dansatoare care poartă măşti pe faţă. La recomandarea regizorului spectacolului, dar şi a stilistului TVR, una dintre ele a fost nevoită să cedeze şi să-şi schimbe show-ul de la Eurovision 2015. Astfel, veterana Luminiţa a acceptat să cedeze în favoarea junei Cristinei. Ea le-a cerut dansatorilor ei să nu-și mai pună măştile, doar pentru ca spectacolul ei să nu semene în vreun fel cu cel realizat de blondină.

 

 

Loading...

Citește și