EXCLUSIV Eurovision 2015: Scandal monstru în delegaţia României. Voltaj se confruntă numai cu belele la Viena

14-vedete-1-goia-si-regizorsadsad.jpg

Regizorul Cătălin Bugean (foto stânga) si Călin Goia
Regizorul Cătălin Bugean (foto stânga) s-a certat la cuţite cu Călin Goia din cauza decorului şi a luminilor

Călin Goia, solistul trupei Voltaj, se confruntă numai cu belele la Viena. În loc să se concentreze pe finala de sâmbătă a Eurovision 2015, când are de înfruntat voci puternice, el s-a trezit lăsat cu ochii în soare de regizorul Cătălin Bugean, responsabil cu momentul artistic al românilor. Cei doi s-au certat din cauza decorului şi a luminilor.

Bucurie mare, marţi, pe capul trupei Voltaj, reprezentanta României la Eurovision, căci a reuşit să treacă de periculoasa semifinală, cu piesa ”De la capăt”. Numai că, în spatele zâmbetului afişat pe scenă, Călin Goia şi colegii lui de trupă ascundeau o mare supărare: cu doar câteva ore înainte de show, ei au fost lăsaţi baltă de Cătălin Bugean, regizorul artistic. Surse din cadrul delegaţiei române la Viena ne-au dezvăluit: „Călin voia o îmbunătăţire a show-ului, încurajat fiind de un alt regizor prezent la festival, însă Cătălin s-a opus total noilor idei. Goia voia alte lumini, cam de aici a început scandalul. Supărat, Bugean a lăsat totul baltă şi a revenit la Bucureşti”.

Contactat de reporterii Click!, acesta a refuzat cu îndârjire să ne ofere detalii privind scandalul din culisele Eurovision 2015, eveniment care anul acesta se desfăşoară la Viena. Dar, Călin Goia a trebuit să treacă cu vederea şi glumele nesărate ale internauţilor şi ale ziariştilor străini, la adresa prestaţiei sale: ”pare a fi un magician amator” sau ”valizele de pe scenă înseamnă că România se pregăteşte să plece din concurs?”, ”n-am văzut niciodată ca un solist să zâmbească atât de mult la o piesă atât de tristă”.

Solistul trupei Voltaj, care duminică împlineşte 40 de ani, a decis să nu pună la suflet toate aceste răutăţi şi repetă de zor pentru marea finală de sâmbătă, care va fi transmisă de TVR1, în direct, de la orele 22.00. El este încurajat de soţia lui, dar şi de cei doi băieţi ai lor, care i-au purtat noroc artistului şi la finala naţională de la Craiova.

Eurovision 2015: Picanterii din culise

 • Călin Goia şi colegii lui poartă pe scenă costume de câte 1.000 de euro fiecare, realizate de designerul Florin Dobre
 • Andrei Leonte, câştigător X Factor, a cântat şi el la refren, dar din culise, nu de pe scenă, pentru a nu se crea confuzia că face parte din trupa Voltaj
 • Cele 10 valize din decor au fost oferite gratuit de o firmă.

 

 

Loading...
 
 

Citește și

 • de ce participa australia eurovision 2015

  Premieră absolută la Eurovision 2015: Australia va avea un reprezentant direct în marea finală de la Viena. Dacă vă întrebați de ce participă Australia la Eurovision 2015, motivul este tematica din acest an a concursului dar și popularitatea foarte mare pe care o are concursul în statul-continent.

 • eurovision 2015 voltaj elena carstea

  Marți, 19 mai, la prima semifinală Eurovision 2015, Voltaj a obținut punctajul necesar pentru a califica România în finală. Cântăreața Elena Cârstea așteptat cu nerăbdare concursul și a urmărit prima semifinală, iar pe pagina ei personală de pe o rețea socială a făcut câteva declarații cu privire la participanți.

 • Marţi seara (19 mai) a avut loc ceremonia de deschidere Eurovision 2015 și semifinala 1. Pe scenă au urcat 16 participanți ai concursului, printre care s-a aflat și România. Dintre acestea s-au calificat doar zece, care vor reveni pe scenă în finala de sâmbătă (23 mai). Voltaj a trecut de prima semifinală Eurovision 2015, aşadar România s-a calificat în etapa următoare.